San Felice Circeo
Călătoriți direct la Ponza cu feribot
Ponza
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la San Felice Circeo la Ponza cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la San Felice Circeo la Ponza? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la San Felice Circeo la Ponza este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la San Felice Circeo la Ponza poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la San Felice Circeo la Ponza cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Pontina Navigazione. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot San Felice Circeo Ponza care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Pontina Navigazione oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la San Felice Circeo la Ponza, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la San Felice Circeo la Ponza

Port de plecare
San Felice Circeo
Italia
Latium
Port de sosire
Ponza
Italia
Insulele Pontine
Distanța
39 km
Companii de feribot
Pontina Navigazione
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între San Felice Circeo și Ponza?

Dacă doriți să călătoriți între San Felice Circeo și Ponza cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Pontina Navigazione, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Pontina Navigazione San Felice Circeo Ponza
Pontina Navigazione
Pontina Navigazione operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între San Felice Circeo și Ponza. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru San Felice Circeo-Ponza și puteți rezerva un bilet Pontina Navigazione între San Felice Circeo și Ponza. Pontina Navigazione operează 7 de traversări pe săptămână către Ponza de la San Felice Circeo, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Pontina Navigazione
1 ore
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în San Felice Circeo? Unde sosesc vapoarele în Ponza?

Port de plecare în San Felice Circeo

Feriboturile Pontina Navigazione pleacă spre Ponza din următoarele porturi din San Felice Circeo:

San Felice Circeo
Hartă

Port de sosire în Ponza

Navele Pontina Navigazione sosesc în Ponza din următoarele porturi:

Ponza
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire