San Domino
Călătoriți direct la Vieste cu feribot
Vieste
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la San Domino la Vieste cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la San Domino la Vieste? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la San Domino la Vieste este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la San Domino la Vieste poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la San Domino la Vieste cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot San Domino Vieste care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la San Domino la Vieste, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la San Domino la Vieste

Port de plecare
San Domino
Italia
Apulia
Port de sosire
Vieste
Italia
Apulia
Distanța
62 km
Companii de feribot
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot San Domino Vieste: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la San Domino la Vieste, veți găsi bilete care variază de la 119 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 119 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta San Domino - Vieste este de 119 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la San Domino la Vieste este de 2 ore 20 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 20 min pentru a ajunge la Vieste, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Vieste în 2 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul San Domino la 16:35.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la San Domino la Vieste
119 lei
Intervalul de preț al feriboturilor San Domino Vieste (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
119 lei - 119 lei
Durata medie a traversării San Domino Vieste
2 ore 20 min
Ora de plecare a primului feribot către Vieste
16:35
Ora de sosire a primului feribot către Vieste
18:55

De ce să luați un feribot de la San Domino la Vieste?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la San Domino la Vieste poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Vieste. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la San Domino la Vieste este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Vieste sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării San Domino Vieste la bordul feribotului Gruppo Armatori Garganici, MS&G sau NLG - Navigazione Libera del Golfo, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În San Domino, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Vieste plin de energie.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici în San Domino, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Vieste. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici.

Ce companii operează între San Domino și Vieste?

Dacă doriți să călătoriți între San Domino și Vieste cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) a fost înființată în 1950 și are sediul în Napoli, Italia. Compania oferă traversări cu feribotul în zona Golfului Napoli și a Sardiniei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru San Domino-Vieste și puteți rezerva un bilet NLG - Navigazione Libera del Golfo între San Domino și Vieste. NLG - Navigazione Libera del Golfo operează 7 de traversări pe săptămână către Vieste de la San Domino, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre NLG - Navigazione Libera del Golfo
1 ore 30 min
7 de traversări pe săptămână
MS&G San Domino Vieste
MS&G
MS&G operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între San Domino și Vieste. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru San Domino-Vieste și puteți rezerva un bilet MS&G între San Domino și Vieste. Mai multe informații despre MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Vieste
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între San Domino și Vieste. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru San Domino-Vieste și puteți rezerva un bilet Gruppo Armatori Garganici între San Domino și Vieste. Mai multe informații despre Gruppo Armatori Garganici

De unde pleacă feriboturile în San Domino? Unde sosesc vapoarele în Vieste?

Port de plecare în San Domino

Feriboturile NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici pleacă spre Vieste din următoarele porturi din San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Hartă

Port de sosire în Vieste

Navele Gruppo Armatori Garganici, MS&G sau NLG - Navigazione Libera del Golfo sosesc în Vieste din următoarele porturi:

Vieste
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la San Domino la Vieste, vă va lua cel puțin 1 ore 30 min pentru a parcurge cei 62 km dintre San Domino și Vieste.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între San Domino și Vieste) și de compania de feribot (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G și Gruppo Armatori Garganici). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între San Domino și Vieste.

Există 3 de companii de feribot care operează între San Domino și Vieste: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G și Gruppo Armatori Garganici.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot San Domino Vieste, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între San Domino și Vieste, veți parcurge 62 km.

Pentru a merge cu vaporul de la San Domino la Vieste, puteți găsi prețuri care variază de la 119 lei pentru cel mai mic, la 119 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 119 lei.

Primul feribot pleacă din San Domino la 16:35 pentru Vieste.

Cum este o traversare cu feribotul de la San Domino la Vieste?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între San Domino și Vieste. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere San Domino Vieste la bordul NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G sau Gruppo Armatori Garganici, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în San Domino până la debarcarea în Vieste. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre San Domino și Vieste.

Gata de îmbarcare în San Domino

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din San Domino Vieste, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Prezentarea în portul San Domino / Trebuie să ajungeți în portul San Domino cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Gruppo Armatori Garganici, MS&G sau NLG - Navigazione Libera del Golfo. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea San Domino - Vieste / În San Domino, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Gruppo Armatori Garganici, MS&G sau NLG - Navigazione Libera del Golfo de la terminalul de feribot San Domino. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Vieste / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din San Domino care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Gruppo Armatori Garganici, MS&G sau NLG - Navigazione Libera del Golfo vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

Traversarea între San Domino și Vieste: la bordul navei...

Pe navele Gruppo Armatori Garganici, MS&G sau NLG - Navigazione Libera del Golfo, există ceva pentru toată lumea. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Vieste este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Vieste:

  • Feribotul intră în portul Vieste / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Vieste.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la San Domino la Vieste în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Vieste.
  • Părăsiți nava și Vieste este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Vieste. În sfârșit, părăsiți portul și Vieste vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire