Traseu recomandat
Salonic
Călătoriți direct la Lemnos cu feribot
Lemnos
Vezi prețurile
Rute alternative
Salonic
Călătorie cu zboruri, feribot până la Mytilene
Mytilene
Călătorie cu feribot până la Lemnos
Lemnos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Salonic la Lemnos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Salonic la Lemnos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Salonic la Lemnos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Salonic la Lemnos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Salonic la Lemnos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Salonic Lemnos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Salonic la Lemnos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Salonic la Lemnos

Port de plecare
Salonic
Grecia
Macedonia centrală
Port de sosire
Lemnos
Grecia
Distanța
203 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Salonic Lemnos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Salonic la Lemnos, veți găsi bilete care variază de la 114 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 955 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Salonic - Lemnos este de 343 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Salonic la Lemnos este de 6 ore 23 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 8 ore 10 min pentru a ajunge la Lemnos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lemnos în 4 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Salonic la 07:00. Ultimul feribot spre Lemnos pleacă din portul Salonic la 21:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Salonic la Lemnos
343 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Salonic Lemnos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
114 lei - 955 lei
Durata medie a traversării Salonic Lemnos
6 ore 23 min
Ora de plecare a primului feribot către Lemnos
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lemnos
21:00
Ora de sosire a primului feribot către Lemnos
00:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Lemnos
23:15

De ce să luați un feribot de la Salonic la Lemnos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Salonic la Lemnos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lemnos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Salonic la Lemnos este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Hellenic Seaways sau Sea Jets vă veți bucura de un start lin din Salonic și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Lemnos. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Lemnos, deoarece experiența este atât de plăcută!
Pentru un personal grijuliu
Pe toată durata călătoriei de la Salonic la Lemnos, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Salonic la Lemnos este mult mai rapidă cu avionul. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Salonic Lemnos la bordul feribotului Sea Jets sau Hellenic Seaways, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.

Ce companii operează între Salonic și Lemnos?

Dacă doriți să călătoriți între Salonic și Lemnos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Salonic Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Salonic-Lemnos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Salonic și Lemnos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Sea Jets Salonic Lemnos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Salonic-Lemnos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Salonic și Lemnos. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Salonic? Unde sosesc vapoarele în Lemnos?

Port de plecare în Salonic

Feriboturile Hellenic Seaways sau Sea Jets pleacă spre Lemnos din următoarele porturi din Salonic:

Thessaloniki
Hartă

Port de sosire în Lemnos

Navele Sea Jets sau Hellenic Seaways sosesc în Lemnos din următoarele porturi:

Limnos (Myrina)
Hartă
Alte curse alternative de la Salonic la Lemnos
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Salonic și Lemnos: Hellenic Seaways și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets.

În timpul traversării între Salonic și Lemnos, veți parcurge 203 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Salonic la Lemnos, puteți găsi prețuri care variază de la 114 lei pentru cel mai mic, la 955 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 343 lei.

Primul feribot pleacă din Salonic la 07:00 pentru Lemnos.

Ultimul feribot spre Lemnos pleacă de obicei de la Salonic la 21:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire