Călătorind cu feribotul din Saint-Nazaire în Asturias

Călătorind cu feribotul din Saint-Nazaire în Asturias este o alegere excelentă! Feriboturile Saint-Nazaire Asturias sunt operate de 1 de companii maritime (GLD Atlantique) care deservesc porturile Gijon și Saint-Nazaire.

Pentru a fi siguri că veți găsi un bilet de feribot Saint-Nazaire Asturias ieftin, vă recomandăm să folosiți motorul nostru de căutare, care compară oferte, prețuri și orare de la GLD Atlantique.

Feribot Saint-Nazaire Asturias în cifre

Țări
Franţa
Spania
Numărul de porturi
2
Numărul de conexiuni cu feribotul
1
Numărul de companii de feribot
1
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Toate rutele de feribot Saint-Nazaire Asturias

Căutați un feribot din Saint-Nazaire spre Asturias? Descoperiți cele mai populare rute care vă permit să navigați între aceste regiuni diferite. Fie că doriți să ajungeți la insule, porturi istorice sau plaje pitorești, feriboturile sunt o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători între Saint-Nazaire și Asturias. Cabine confortabile, restaurante la bord, cinematografe, activități pentru copii... feriboturile de la GLD Atlantique oferă facilități și servicii excelente pentru toată familia.

Pentru a vă planifica călătoria cu feribotul spre {cities_and}, folosiți instrumentul nostru de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de bilete de feribot Saint-Nazaire Asturias, care vă vor economisi timp și bani. Folosind instrumentul nostru ușor de utilizat de comparare a prețurilor puteți găsi oferte și orare de la o serie de companii de feribot, inclusiv GLD Atlantique. Cu siguranță va exista o ofertă care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Căutați din 1 de rute de feribot între Saint-Nazaire și Asturias!

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare
Feribot Saint-Nazaire Asturias - Bilete ieftine

Ghid pentru o călătorie cu feribotul de la Saint-Nazaire la Asturias

Asturias: Sosire cu feribotul de la Saint-Nazaire și explorarea regiunii

Începeți-vă călătoria în Oviedo, capitala Asturiei. Plimbați-vă pe străzile sale pietruite, admirați clădirile sale magnifice și explorați cartierul istoric. Nu ratați Catedrala San Salvador și Teatrul Campoamor, care găzduiește premiile anuale ale Prințesei de Asturias.

În continuare, îndreptați-vă spre Gijón, al doilea oraș ca mărime din regiune. Aici vă puteți relaxa pe plajele sale cu nisip auriu, puteți vizita muzeul feroviar sau vă puteți plimba pe promenada de pe malul mării. Nu ratați plaja San Lorenzo, una dintre cele mai frumoase din regiune.

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

None

None
None
None