Rostock
Călătoriți direct la Gedser cu feribot
Gedser
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Rostock la Gedser cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Rostock la Gedser? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Rostock la Gedser este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Rostock la Gedser poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Rostock la Gedser cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Scandlines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Rostock Gedser care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Scandlines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Rostock la Gedser, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Rostock la Gedser

Port de plecare
Rostock
Germania
Mecklenburg-Vorpommern
Port de sosire
Gedser
Danemarca
Distanța
56 km
Companii de feribot
Scandlines
Frecvența traversărilor
11 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Rostock Gedser: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Rostock la Gedser, veți găsi bilete care variază de la 343 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 686 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Rostock - Gedser este de 512 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Rostock la Gedser este de 2 ore. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore pentru a ajunge la Gedser, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Gedser în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Rostock la 04:15. Ultimul feribot spre Gedser pleacă din portul Rostock la 13:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Rostock la Gedser
512 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Rostock Gedser (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
343 lei - 686 lei
Durata medie a traversării Rostock Gedser
2 ore
Ora de plecare a primului feribot către Gedser
04:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Gedser
13:30
Ora de sosire a primului feribot către Gedser
06:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Gedser
15:30

Ce companii operează între Rostock și Gedser?

Dacă doriți să călătoriți între Rostock și Gedser cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Scandlines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Scandlines Rostock Gedser
Scandlines
Scandlines a fost înființată în 1998 și are sediul în Danemarca. Oferă curse între Danemarca și Germania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rostock-Gedser și puteți rezerva un bilet Scandlines între Rostock și Gedser. Scandlines operează 11 de traversări pe zi către Gedser de la Rostock, iar durata călătoriei este de 1 ore 50 min. Mai multe informații despre Scandlines
1 ore 50 min
11 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Rostock? Unde sosesc vapoarele în Gedser?

Port de plecare în Rostock

Feriboturile Scandlines pleacă spre Gedser din următoarele porturi din Rostock:

Rostack Seehafen
Hartă

Port de sosire în Gedser

Navele Scandlines sosesc în Gedser din următoarele porturi:

Gedser
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire