Traseu recomandat
Rosslare
Călătoriți direct la Cherbourg cu feribot
Cherbourg
Vezi prețurile
Rute alternative
Rosslare
Călătorie cu tren, autocar până la Dublin
Dublin
Călătorie cu feribot până la Cherbourg
Cherbourg
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Rosslare la Cherbourg cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Rosslare la Cherbourg? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Rosslare la Cherbourg este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Rosslare la Cherbourg poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Rosslare la Cherbourg cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries sau Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Rosslare Cherbourg care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Rosslare la Cherbourg, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Rosslare la Cherbourg

Port de plecare
Rosslare
Irlanda
Port de sosire
Cherbourg
Franţa
Normandia
Distanța
444 km
Companii de feribot
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
16 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Rosslare Cherbourg: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Rosslare la Cherbourg, veți găsi bilete care variază de la 373 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 3346 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Rosslare - Cherbourg este de 1328 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Rosslare la Cherbourg este de 17 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 18 ore pentru a ajunge la Cherbourg, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Cherbourg în 16 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Rosslare la 16:45. Ultimul feribot spre Cherbourg pleacă din portul Rosslare la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Rosslare la Cherbourg
1328 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Rosslare Cherbourg (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
373 lei - 3346 lei
Durata medie a traversării Rosslare Cherbourg
17 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Cherbourg
16:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Cherbourg
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Cherbourg
10:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Cherbourg
16:00

De ce să luați un feribot de la Rosslare la Cherbourg?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Rosslare la Cherbourg poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Cherbourg. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Rosslare la Cherbourg este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Rosslare la Cherbourg. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Rosslare Cherbourg la bordul feribotului Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Rosslare-Cherbourg în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Cherbourg pentru a coborî de pe vas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Rosslare Cherbourg, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Rosslare și Cherbourg?

Dacă doriți să călătoriți între Rosslare și Cherbourg cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Rosslare Cherbourg
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rosslare-Cherbourg și puteți rezerva un bilet Stena Line între Rosslare și Cherbourg. Mai multe informații despre Stena Line
Brittany Ferries Rosslare Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries este o companie de transport maritim cu sediul în Bretania care operează servicii de feribot către Anglia, Irlanda și Spania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rosslare-Cherbourg și puteți rezerva un bilet Brittany Ferries între Rosslare și Cherbourg. Brittany Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Cherbourg de la Rosslare, iar durata călătoriei este de 16 ore. Mai multe informații despre Brittany Ferries
16 ore
1 de traversări pe săptămână
Irish Ferries Rosslare Cherbourg
Irish Ferries
Irish Ferries operează servicii de transport cu feribotul între Irlanda și Marea Britanie și între Irlanda și Franța. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rosslare-Cherbourg și puteți rezerva un bilet Irish Ferries între Rosslare și Cherbourg. Mai multe informații despre Irish Ferries
Celtic Link Ferries Rosslare Cherbourg
Celtic Link Ferries
Celtic Link Ferries operează servicii de feribot către Irlanda și Franţa, inclusiv servicii de feribot între Rosslare și Cherbourg. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rosslare-Cherbourg și puteți rezerva un bilet Celtic Link Ferries între Rosslare și Cherbourg. Mai multe informații despre Celtic Link Ferries

De unde pleacă feriboturile în Rosslare? Unde sosesc vapoarele în Cherbourg?

Port de plecare în Rosslare

Feriboturile Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries pleacă spre Cherbourg din următoarele porturi din Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Hartă

Port de sosire în Cherbourg

Navele Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line sosesc în Cherbourg din următoarele porturi:

Cherbourg - Gare Maritime
Hartă
Alte curse alternative de la Rosslare la Cherbourg
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Rosslare la Cherbourg, vă va lua cel puțin 16 ore pentru a parcurge cei 444 km dintre Rosslare și Cherbourg.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Rosslare și Cherbourg) și de compania de feribot (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries și Celtic Link Ferries). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Rosslare și Cherbourg.

Există 4 de companii de feribot care operează între Rosslare și Cherbourg: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries și Celtic Link Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Rosslare Cherbourg, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Rosslare și Cherbourg, veți parcurge 444 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Rosslare la Cherbourg, puteți găsi prețuri care variază de la 373 lei pentru cel mai mic, la 3346 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1328 lei.

Primul feribot pleacă din Rosslare la 16:45 pentru Cherbourg.

Ultimul feribot spre Cherbourg pleacă de obicei de la Rosslare la 22:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Rosslare la Cherbourg?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Rosslare și Cherbourg. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Rosslare până la debarcarea în Cherbourg, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries și Stena Line. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Rosslare și Cherbourg.

Gata de îmbarcare în Rosslare

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Rosslare Cherbourg, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Rosslare / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Rosslare în limita de timp stabilită de Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Rosslare - Cherbourg / În Rosslare, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line de la terminalul de feribot Rosslare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Cherbourg / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Rosslare care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

Traversarea între Rosslare și Cherbourg: la bordul navei...

Pe nava Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Cherbourg este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Cherbourg:

  • Feribotul intră în portul Cherbourg / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Cherbourg de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Rosslare la Cherbourg în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Cherbourg.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Cherbourg / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Cherbourg. În sfârșit, părăsiți portul și Cherbourg vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire