Rinella
Călătoriți direct la Ginostra cu feribot
Ginostra
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Rinella la Ginostra cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Rinella la Ginostra? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Rinella la Ginostra este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Rinella la Ginostra poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Rinella la Ginostra cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Rinella Ginostra care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Rinella la Ginostra, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Rinella la Ginostra

Port de plecare
Rinella
Italia
Insulele Eoliene
Port de sosire
Ginostra
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
41 km
Companii de feribot
Siremar
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Rinella și Ginostra?

Dacă doriți să călătoriți între Rinella și Ginostra cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Siremar Rinella Ginostra
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rinella-Ginostra și puteți rezerva un bilet Siremar între Rinella și Ginostra. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Rinella? Unde sosesc vapoarele în Ginostra?

Port de plecare în Rinella

Feriboturile Siremar pleacă spre Ginostra din următoarele porturi din Rinella:

Rinella
Hartă

Port de sosire în Ginostra

Navele Siremar sosesc în Ginostra din următoarele porturi:

Ginostra (Stromboli)
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire