Traseu recomandat
Rafina
Călătoriți direct la Syros cu feribot
Syros
Vezi prețurile
Rute alternative
Rafina
Călătorie cu feribot până la Tinos
Tinos
Călătorie cu feribot până la Syros
Syros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Rafina la Syros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Rafina la Syros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Rafina la Syros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Rafina la Syros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Rafina la Syros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Rafina Syros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Rafina la Syros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Rafina la Syros

Port de plecare
Rafina
Grecia
Attica
Port de sosire
Syros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
113 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Rafina și Syros?

Dacă doriți să călătoriți între Rafina și Syros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Rafina Syros
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rafina-Syros și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Rafina și Syros. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Rafina? Unde sosesc vapoarele în Syros?

Port de plecare în Rafina

Feriboturile Sea Jets pleacă spre Syros din următoarele porturi din Rafina:

Rafina
Hartă

Port de sosire în Syros

Navele Sea Jets sosesc în Syros din următoarele porturi:

Port of Siros Ermoupoli
Hartă
Alte curse alternative de la Rafina la Syros
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 1 de companii de feribot care operează între Rafina și Syros: Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire