Puerto del Rosario
Călătoriți direct la Arrecife cu feribot
Arrecife
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Puerto del Rosario la Arrecife cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Puerto del Rosario la Arrecife? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Puerto del Rosario la Arrecife este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Puerto del Rosario la Arrecife poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Puerto del Rosario la Arrecife cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Puerto del Rosario Arrecife care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Puerto del Rosario la Arrecife, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Puerto del Rosario la Arrecife

Port de plecare
Puerto del Rosario
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Arrecife
Spania
Insulele Canare
Distanța
60 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Puerto del Rosario și Arrecife?

Dacă doriți să călătoriți între Puerto del Rosario și Arrecife cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Puerto del Rosario-Arrecife și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Puerto del Rosario și Arrecife. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea

De unde pleacă feriboturile în Puerto del Rosario? Unde sosesc vapoarele în Arrecife?

Port de plecare în Puerto del Rosario

Feriboturile Acciona Trasmediterránea pleacă spre Arrecife din următoarele porturi din Puerto del Rosario:

Puerto del Rosario
Hartă

Port de sosire în Arrecife

Navele Acciona Trasmediterránea sosesc în Arrecife din următoarele porturi:

Arrecife
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire