Praia
Călătoriți direct la Lajes das Flores cu feribot
Lajes das Flores
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Praia la Lajes das Flores cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Praia la Lajes das Flores? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Praia la Lajes das Flores este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Praia la Lajes das Flores poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Praia la Lajes das Flores cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Atlanticoline. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Praia Lajes das Flores care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Atlanticoline oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Praia la Lajes das Flores, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Praia la Lajes das Flores

Port de plecare
Praia
Portugalia
Azore
Port de sosire
Lajes das Flores
Portugalia
Azore
Distanța
278 km
Companii de feribot
Atlanticoline
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Praia și Lajes das Flores?

Dacă doriți să călătoriți între Praia și Lajes das Flores cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Atlanticoline, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Atlanticoline Praia Lajes das Flores
Atlanticoline
Atlanticoline este o companie de feribot cu sediul în Funchal, Portugalia, care oferă servicii de feribot între insulele Azore și coasta portugheză. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Praia-Lajes das Flores și puteți rezerva un bilet Atlanticoline între Praia și Lajes das Flores. Mai multe informații despre Atlanticoline

De unde pleacă feriboturile în Praia? Unde sosesc vapoarele în Lajes das Flores?

Port de plecare în Praia

Feriboturile Atlanticoline pleacă spre Lajes das Flores din următoarele porturi din Praia:

Praia
Hartă

Port de sosire în Lajes das Flores

Navele Atlanticoline sosesc în Lajes das Flores din următoarele porturi:

Lajes
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire