Pozzuoli
Călătoriți direct la Procida cu feribot
Procida
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Pozzuoli la Procida cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Pozzuoli la Procida? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Pozzuoli la Procida este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Pozzuoli la Procida poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Pozzuoli la Procida cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Medmar, Caremar sau Ippocampo. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Pozzuoli Procida care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Medmar, Caremar sau Ippocampo oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Pozzuoli la Procida, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Pozzuoli la Procida

Port de plecare
Pozzuoli
Italia
Campania
Port de sosire
Procida
Italia
Campania
Distanța
10 km
Companii de feribot
Medmar, Caremar, Ippocampo
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Pozzuoli Procida: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Pozzuoli la Procida, veți găsi bilete care variază de la 50 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 383 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Pozzuoli - Procida este de 179 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Pozzuoli la Procida este de 27 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 40 min pentru a ajunge la Procida, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Procida în 20 min. Primul feribot pleacă din portul Pozzuoli la 05:45. Ultimul feribot spre Procida pleacă din portul Pozzuoli la 14:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Pozzuoli la Procida
179 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Pozzuoli Procida (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
50 lei - 383 lei
Durata medie a traversării Pozzuoli Procida
27 min
Ora de plecare a primului feribot către Procida
05:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Procida
14:00
Ora de sosire a primului feribot către Procida
06:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Procida
14:25

De ce să luați un feribot de la Pozzuoli la Procida?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Pozzuoli la Procida poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Procida. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Pozzuoli la Procida este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pe feribotul Procida din Pozzuoli, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Procida. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Medmar, Caremar sau Ippocampo, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Pozzuoli-Procida, accesați zonele exterioare ale navei Medmar, Caremar sau Ippocampo pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Procida plin de energie.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Pozzuoli Procida, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Medmar, Caremar sau Ippocampo, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Pozzuoli și Procida?

Dacă doriți să călătoriți între Pozzuoli și Procida cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Medmar, Caremar sau Ippocampo, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Medmar Pozzuoli Procida
Medmar
Medmar este o companie de feriboturi cu sediul în Italia care oferă traversări către destinații din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pozzuoli-Procida și puteți rezerva un bilet Medmar între Pozzuoli și Procida. Medmar operează 6 de traversări pe zi către Procida de la Pozzuoli, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Medmar
40 min
6 de traversări pe zi
Caremar Pozzuoli Procida
Caremar
Caremar operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Pozzuoli și Procida. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pozzuoli-Procida și puteți rezerva un bilet Caremar între Pozzuoli și Procida. Mai multe informații despre Caremar
Ippocampo Pozzuoli Procida
Ippocampo
Ippocampo operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Pozzuoli și Procida. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pozzuoli-Procida și puteți rezerva un bilet Ippocampo între Pozzuoli și Procida. Mai multe informații despre Ippocampo

De unde pleacă feriboturile în Pozzuoli? Unde sosesc vapoarele în Procida?

Port de plecare în Pozzuoli

Feriboturile Medmar, Caremar sau Ippocampo pleacă spre Procida din următoarele porturi din Pozzuoli:

Pozzuoli
Hartă

Port de sosire în Procida

Navele Ippocampo, Caremar sau Medmar sosesc în Procida din următoarele porturi:

Procida
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Pozzuoli la Procida, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 10 km dintre Pozzuoli și Procida.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Pozzuoli și Procida) și de compania de feribot (Medmar, Caremar și Ippocampo). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Pozzuoli și Procida.

Există 3 de companii de feribot care operează între Pozzuoli și Procida: Medmar, Caremar și Ippocampo.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Medmar, Caremar, Ippocampo.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Medmar, Caremar, Ippocampo pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Pozzuoli Procida, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Pozzuoli și Procida, veți parcurge 10 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Pozzuoli la Procida, puteți găsi prețuri care variază de la 50 lei pentru cel mai mic, la 383 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 179 lei.

Primul feribot pleacă din Pozzuoli la 05:45 pentru Procida.

Ultimul feribot spre Procida pleacă de obicei de la Pozzuoli la 14:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Pozzuoli la Procida?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Pozzuoli și Procida. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Pozzuoli până la debarcarea în Procida, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Medmar, Caremar și Ippocampo. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Pozzuoli și Procida.

Îmbarcarea în Pozzuoli

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Pozzuoli Procida, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Pozzuoli / Trebuie să ajungeți în portul Pozzuoli cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Ippocampo, Caremar sau Medmar. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Pozzuoli - Procida / La terminalul de feribot Pozzuoli, căutați ghișeele Medmar, Caremar sau Ippocampo și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Procida / Din terminalul de feribot din Pozzuoli veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Medmar, Caremar sau Ippocampo pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Pozzuoli și Procida

La bordul navei Ippocampo, Caremar sau Medmar, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Procida este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Procida:

  • Se vede portul Procida / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Procida de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Pozzuoli la Procida în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Procida.
  • Părăsiți nava și Procida este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Procida. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Procida a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire