Portsmouth
Călătoriți direct la Ryde cu feribot
Ryde
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Portsmouth la Ryde cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Portsmouth la Ryde? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Portsmouth la Ryde este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Portsmouth la Ryde poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Portsmouth la Ryde cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Wightlink sau Hovertravel. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Portsmouth Ryde care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Wightlink sau Hovertravel oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Portsmouth la Ryde, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Portsmouth la Ryde

Port de plecare
Portsmouth
Regatul Unit
Anglia
Port de sosire
Ryde
Regatul Unit
Insula Wight
Distanța
11 km
Companii de feribot
Wightlink, Hovertravel
Frecvența traversărilor
24 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Portsmouth Ryde: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Portsmouth la Ryde, veți găsi bilete care variază de la 129 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 134 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Portsmouth - Ryde este de 134 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Portsmouth la Ryde este de 10 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 min pentru a ajunge la Ryde, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ryde în 10 min. Primul feribot pleacă din portul Portsmouth la 07:30. Ultimul feribot spre Ryde pleacă din portul Portsmouth la 09:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Portsmouth la Ryde
134 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Portsmouth Ryde (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
129 lei - 134 lei
Durata medie a traversării Portsmouth Ryde
10 min
Ora de plecare a primului feribot către Ryde
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ryde
09:00
Ora de sosire a primului feribot către Ryde
07:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Ryde
09:10

De ce să luați un feribot de la Portsmouth la Ryde?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Portsmouth la Ryde poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ryde. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Portsmouth la Ryde este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Portsmouth la Ryde este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Portsmouth la Ryde. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Portsmouth Ryde la bordul feribotului Hovertravel sau Wightlink, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!
Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Portsmouth, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Wightlink sau Hovertravel și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Ryde plin de energie.

Ce companii operează între Portsmouth și Ryde?

Dacă doriți să călătoriți între Portsmouth și Ryde cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Wightlink sau Hovertravel, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Wightlink Portsmouth Ryde
Wightlink
Wightlink este o companie de feriboturi cu sediul pe Insula Wight din Regatul Unit, care oferă traversări între Insula Wight și continent. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portsmouth-Ryde și puteți rezerva un bilet Wightlink între Portsmouth și Ryde. Wightlink operează 24 de traversări pe zi către Ryde de la Portsmouth, iar durata călătoriei este de 20 min. Mai multe informații despre Wightlink
20 min
24 de traversări pe zi
Hovertravel Portsmouth Ryde
Hovertravel
Hovertravel operează servicii de feribot către Regatul Unit, inclusiv servicii de feribot între Portsmouth și Ryde. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portsmouth-Ryde și puteți rezerva un bilet Hovertravel între Portsmouth și Ryde. Mai multe informații despre Hovertravel

De unde pleacă feriboturile în Portsmouth? Unde sosesc vapoarele în Ryde?

Port de plecare în Portsmouth

Feriboturile Wightlink sau Hovertravel pleacă spre Ryde din următoarele porturi din Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Hartă
Southsea
Hartă

Port de sosire în Ryde

Navele Hovertravel sau Wightlink sosesc în Ryde din următoarele porturi:

Ryde Pier Head Terminal
Hartă
Ryde
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Portsmouth la Ryde, vă va lua cel puțin 20 min pentru a parcurge cei 11 km dintre Portsmouth și Ryde.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Portsmouth și Ryde) și de compania de feribot (Wightlink și Hovertravel). În prezent, există 24 de traversări pe zi între Portsmouth și Ryde.

Există 2 de companii de feribot care operează între Portsmouth și Ryde: Wightlink și Hovertravel.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Wightlink, Hovertravel.

În timpul traversării între Portsmouth și Ryde, veți parcurge 11 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Portsmouth la Ryde, puteți găsi prețuri care variază de la 129 lei pentru cel mai mic, la 134 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 134 lei.

Primul feribot pleacă din Portsmouth la 07:30 pentru Ryde.

Ultimul feribot spre Ryde pleacă de obicei de la Portsmouth la 09:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire