Portsmouth
Călătoriți direct la Fishbourne cu feribot
Fishbourne
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Portsmouth la Fishbourne cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Portsmouth la Fishbourne? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Portsmouth la Fishbourne este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Portsmouth la Fishbourne poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Portsmouth la Fishbourne cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Wightlink. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Portsmouth Fishbourne care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Wightlink oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Portsmouth la Fishbourne, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Portsmouth la Fishbourne

Port de plecare
Portsmouth
Regatul Unit
Anglia
Port de sosire
Fishbourne
Regatul Unit
Insula Wight
Distanța
13 km
Companii de feribot
Wightlink
Frecvența traversărilor
25 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Portsmouth Fishbourne: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Portsmouth la Fishbourne, veți găsi bilete care variază de la 99 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1029 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Portsmouth - Fishbourne este de 308 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Portsmouth la Fishbourne este de 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 45 min pentru a ajunge la Fishbourne, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Fishbourne în 45 min. Primul feribot pleacă din portul Portsmouth la 07:00. Ultimul feribot spre Fishbourne pleacă din portul Portsmouth la 09:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Portsmouth la Fishbourne
308 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Portsmouth Fishbourne (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
99 lei - 1029 lei
Durata medie a traversării Portsmouth Fishbourne
45 min
Ora de plecare a primului feribot către Fishbourne
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Fishbourne
09:00
Ora de sosire a primului feribot către Fishbourne
07:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Fishbourne
09:45

Ce companii operează între Portsmouth și Fishbourne?

Dacă doriți să călătoriți între Portsmouth și Fishbourne cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Wightlink, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Wightlink Portsmouth Fishbourne
Wightlink
Wightlink este o companie de feriboturi cu sediul pe Insula Wight din Regatul Unit, care oferă traversări între Insula Wight și continent. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portsmouth-Fishbourne și puteți rezerva un bilet Wightlink între Portsmouth și Fishbourne. Wightlink operează 25 de traversări pe zi către Fishbourne de la Portsmouth, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Wightlink
50 min
25 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Portsmouth? Unde sosesc vapoarele în Fishbourne?

Port de plecare în Portsmouth

Feriboturile Wightlink pleacă spre Fishbourne din următoarele porturi din Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Hartă

Port de sosire în Fishbourne

Navele Wightlink sosesc în Fishbourne din următoarele porturi:

Fishbourne - Isle of Wight
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire