Traseu recomandat
Portsmouth
Călătoriți direct la Cherbourg cu feribot
Cherbourg
Vezi prețurile
Rute alternative
Portsmouth
Călătorie cu autocar, carpooling până la Poole
Poole
Călătorie cu feribot până la Cherbourg
Cherbourg
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Portsmouth la Cherbourg cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Portsmouth la Cherbourg? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Portsmouth la Cherbourg este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Portsmouth la Cherbourg poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Portsmouth la Cherbourg cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Brittany Ferries sau Condor Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Portsmouth Cherbourg care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Condor Ferries sau Brittany Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Portsmouth la Cherbourg, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Portsmouth la Cherbourg

Port de plecare
Portsmouth
Regatul Unit
Anglia
Port de sosire
Cherbourg
Franţa
Normandia
Distanța
136 km
Companii de feribot
Brittany Ferries, Condor Ferries
Frecvența traversărilor
9 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Portsmouth Cherbourg: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Portsmouth la Cherbourg, veți găsi bilete care variază de la 408 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2222 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Portsmouth - Cherbourg este de 870 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Portsmouth la Cherbourg este de 7 ore 7 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 8 ore pentru a ajunge la Cherbourg, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Cherbourg în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Portsmouth la 07:00. Ultimul feribot spre Cherbourg pleacă din portul Portsmouth la 23:16.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Portsmouth la Cherbourg
870 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Portsmouth Cherbourg (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
408 lei - 2222 lei
Durata medie a traversării Portsmouth Cherbourg
7 ore 7 min
Ora de plecare a primului feribot către Cherbourg
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Cherbourg
23:16
Ora de sosire a primului feribot către Cherbourg
08:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Cherbourg
11:00

De ce să luați un feribot de la Portsmouth la Cherbourg?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Portsmouth la Cherbourg poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Cherbourg. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Portsmouth la Cherbourg este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Portsmouth la Cherbourg. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Portsmouth Cherbourg la bordul feribotului Brittany Ferries sau Condor Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Portsmouth până la Cherbourg, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Condor Ferries sau Brittany Ferries în Portsmouth, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Cherbourg. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Condor Ferries sau Brittany Ferries.

Ce companii operează între Portsmouth și Cherbourg?

Dacă doriți să călătoriți între Portsmouth și Cherbourg cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Condor Ferries sau Brittany Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Condor Ferries Portsmouth Cherbourg
Condor Ferries
Din 1964, Condor Ferries este principala companie pentru legăturile dintre St Malo și Insulele Anglo-Normande și Marea Britanie. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portsmouth-Cherbourg și puteți rezerva un bilet Condor Ferries între Portsmouth și Cherbourg. Mai multe informații despre Condor Ferries
Brittany Ferries Portsmouth Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries este o companie de transport maritim cu sediul în Bretania care operează servicii de feribot către Anglia, Irlanda și Spania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portsmouth-Cherbourg și puteți rezerva un bilet Brittany Ferries între Portsmouth și Cherbourg. Brittany Ferries operează 9 de traversări pe săptămână către Cherbourg de la Portsmouth, iar durata călătoriei este de 3 ore. Mai multe informații despre Brittany Ferries
3 ore
9 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Portsmouth? Unde sosesc vapoarele în Cherbourg?

Port de plecare în Portsmouth

Feriboturile Condor Ferries sau Brittany Ferries pleacă spre Cherbourg din următoarele porturi din Portsmouth:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Hartă

Port de sosire în Cherbourg

Navele Brittany Ferries sau Condor Ferries sosesc în Cherbourg din următoarele porturi:

Cherbourg - Gare Maritime
Hartă
Alte curse alternative de la Portsmouth la Cherbourg
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Portsmouth la Cherbourg, vă va lua cel puțin 3 ore pentru a parcurge cei 136 km dintre Portsmouth și Cherbourg.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Portsmouth și Cherbourg) și de compania de feribot (Condor Ferries și Brittany Ferries). În prezent, există 9 de traversări pe săptămână între Portsmouth și Cherbourg.

Există 2 de companii de feribot care operează între Portsmouth și Cherbourg: Condor Ferries și Brittany Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Brittany Ferries, Condor Ferries.

În timpul traversării între Portsmouth și Cherbourg, veți parcurge 136 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Portsmouth la Cherbourg, puteți găsi prețuri care variază de la 408 lei pentru cel mai mic, la 2222 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 870 lei.

Primul feribot pleacă din Portsmouth la 07:00 pentru Cherbourg.

Ultimul feribot spre Cherbourg pleacă de obicei de la Portsmouth la 23:16.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire