Portonovo
Călătoriți direct la Ons cu feribot
Ons
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Portonovo la Ons cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Portonovo la Ons? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Portonovo la Ons este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Portonovo la Ons poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Portonovo la Ons cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Mar de Ons sau Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Portonovo Ons care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mar de Ons sau Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Portonovo la Ons, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Portonovo la Ons

Port de plecare
Portonovo
Spania
Galicia
Port de sosire
Ons
Spania
Galicia
Distanța
9 km
Companii de feribot
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Portonovo la Ons?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Portonovo la Ons poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ons. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Portonovo la Ons este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Mar de Ons sau Naviera Nabia în Portonovo, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Ons. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Mar de Ons sau Naviera Nabia dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Ons.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Portonovo Ons, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Mar de Ons sau Naviera Nabia, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Portonovo-Ons, accesați zonele exterioare ale navei Mar de Ons sau Naviera Nabia pentru a respira aer în profunzime. Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Ons cu un sentiment perfect de zen și energie.

Ce companii operează între Portonovo și Ons?

Dacă doriți să călătoriți între Portonovo și Ons cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mar de Ons sau Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mar de Ons Portonovo Ons
Mar de Ons
Mar de Ons este o companie de feribot cu sediul în Spania care oferă traversări între insulele galiciene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portonovo-Ons și puteți rezerva un bilet Mar de Ons între Portonovo și Ons. Mar de Ons operează 6 de traversări pe săptămână către Ons de la Portonovo, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Mar de Ons
30 min
6 de traversări pe săptămână
Naviera Nabia Portonovo Ons
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Portonovo și Ons. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portonovo-Ons și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Portonovo și Ons. Naviera Nabia operează 4 de traversări pe zi către Ons de la Portonovo, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Naviera Nabia
30 min
4 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Portonovo? Unde sosesc vapoarele în Ons?

Port de plecare în Portonovo

Feriboturile Mar de Ons sau Naviera Nabia pleacă spre Ons din următoarele porturi din Portonovo:

Portonovo
Hartă

Port de sosire în Ons

Navele Naviera Nabia sau Mar de Ons sosesc în Ons din următoarele porturi:

Ons Island
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Portonovo la Ons, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 9 km dintre Portonovo și Ons.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Portonovo și Ons) și de compania de feribot (Mar de Ons și Naviera Nabia). În prezent, există 5 de traversări pe zi între Portonovo și Ons.

Există 2 de companii de feribot care operează între Portonovo și Ons: Mar de Ons și Naviera Nabia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Mar de Ons, Naviera Nabia.

În timpul traversării între Portonovo și Ons, veți parcurge 9 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire