Portoferraio
Călătoriți direct la Cavo cu feribot
Cavo
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Portoferraio la Cavo cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Portoferraio la Cavo? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Portoferraio la Cavo este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Portoferraio la Cavo poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Portoferraio la Cavo cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Toremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Portoferraio Cavo care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Toremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Portoferraio la Cavo, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Portoferraio la Cavo

Port de plecare
Portoferraio
Italia
Toscana
Port de sosire
Cavo
Italia
Toscana
Distanța
10 km
Companii de feribot
Toremar
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Portoferraio Cavo: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Portoferraio la Cavo, veți găsi bilete care variază de la 75 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 75 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Portoferraio - Cavo este de 75 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Portoferraio la Cavo este de 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 15 min pentru a ajunge la Cavo, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Cavo în 15 min. Primul feribot pleacă din portul Portoferraio la 06:50. Ultimul feribot spre Cavo pleacă din portul Portoferraio la 13:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Portoferraio la Cavo
75 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Portoferraio Cavo (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
75 lei - 75 lei
Durata medie a traversării Portoferraio Cavo
15 min
Ora de plecare a primului feribot către Cavo
06:50
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Cavo
13:10
Ora de sosire a primului feribot către Cavo
07:05
Ora de sosire a ultimului feribot către Cavo
13:25

Ce companii operează între Portoferraio și Cavo?

Dacă doriți să călătoriți între Portoferraio și Cavo cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Toremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Toremar Portoferraio Cavo
Toremar
Toremar a fost fondată în 1981 și are sediul în Italia. Compania oferă traversări între insulele toscane și Sardinia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Portoferraio-Cavo și puteți rezerva un bilet Toremar între Portoferraio și Cavo. Toremar operează 4 de traversări pe zi către Cavo de la Portoferraio, iar durata călătoriei este de 20 min. Mai multe informații despre Toremar
20 min
4 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Portoferraio? Unde sosesc vapoarele în Cavo?

Port de plecare în Portoferraio

Feriboturile Toremar pleacă spre Cavo din următoarele porturi din Portoferraio:

Portoferraio
Hartă

Port de sosire în Cavo

Navele Toremar sosesc în Cavo din următoarele porturi:

Cavo
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire