Porto-Vecchio
Călătoriți direct la Golfo Aranci cu feribot
Golfo Aranci
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Corsica Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Porto-Vecchio Golfo Aranci care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Porto-Vecchio la Golfo Aranci

Port de plecare
Porto-Vecchio
Franţa
Corsica
Port de sosire
Golfo Aranci
Italia
Sardinia
Distanța
71 km
Companii de feribot
Corsica Ferries
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Porto-Vecchio și Golfo Aranci?

Dacă doriți să călătoriți între Porto-Vecchio și Golfo Aranci cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Ferries Porto-Vecchio Golfo Aranci
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Porto-Vecchio-Golfo Aranci și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Porto-Vecchio și Golfo Aranci. Corsica Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Golfo Aranci de la Porto-Vecchio, iar durata călătoriei este de 3 ore 20 min. Mai multe informații despre Corsica Ferries
3 ore 20 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Porto-Vecchio? Unde sosesc vapoarele în Golfo Aranci?

Port de plecare în Porto-Vecchio

Feriboturile Corsica Ferries pleacă spre Golfo Aranci din următoarele porturi din Porto-Vecchio:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Golfo Aranci

Navele Corsica Ferries sosesc în Golfo Aranci din următoarele porturi:

Golfo Aranci
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire