Porto Empedocle
Călătoriți direct la Linosa cu feribot
Linosa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Porto Empedocle la Linosa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Porto Empedocle la Linosa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Porto Empedocle la Linosa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Porto Empedocle la Linosa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Porto Empedocle la Linosa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Porto Empedocle Linosa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Porto Empedocle la Linosa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Porto Empedocle la Linosa

Port de plecare
Porto Empedocle
Italia
Sicilia
Port de sosire
Linosa
Italia
Sicilia
Distanța
169 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Porto Empedocle Linosa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Porto Empedocle la Linosa, veți găsi bilete care variază de la 204 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1233 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Porto Empedocle - Linosa este de 557 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Porto Empedocle la Linosa este de 6 ore 3 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 45 min pentru a ajunge la Linosa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Linosa în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Porto Empedocle la 14:30. Ultimul feribot spre Linosa pleacă din portul Porto Empedocle la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Porto Empedocle la Linosa
557 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Porto Empedocle Linosa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
204 lei - 1233 lei
Durata medie a traversării Porto Empedocle Linosa
6 ore 3 min
Ora de plecare a primului feribot către Linosa
14:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Linosa
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Linosa
06:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Linosa
17:30

De ce să luați un feribot de la Porto Empedocle la Linosa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Porto Empedocle la Linosa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Linosa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Porto Empedocle la Linosa este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Porto Empedocle la Linosa rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Porto Empedocle Linosa, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Liberty Lines sau Siremar, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Porto Empedocle, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Liberty Lines sau Siremar și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Linosa cu un sentiment perfect de zen și energie.

Ce companii operează între Porto Empedocle și Linosa?

Dacă doriți să călătoriți între Porto Empedocle și Linosa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Porto Empedocle Linosa
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Porto Empedocle-Linosa și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Porto Empedocle și Linosa. Liberty Lines operează 5 de traversări pe săptămână către Linosa de la Porto Empedocle, iar durata călătoriei este de 3 ore. Mai multe informații despre Liberty Lines
3 ore
5 de traversări pe săptămână
Siremar Porto Empedocle Linosa
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Porto Empedocle-Linosa și puteți rezerva un bilet Siremar între Porto Empedocle și Linosa. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Porto Empedocle? Unde sosesc vapoarele în Linosa?

Port de plecare în Porto Empedocle

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Linosa din următoarele porturi din Porto Empedocle:

Porto Empedocle
Hartă

Port de sosire în Linosa

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Linosa din următoarele porturi:

Linosa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Porto Empedocle la Linosa, vă va lua cel puțin 3 ore pentru a parcurge cei 169 km dintre Porto Empedocle și Linosa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Porto Empedocle și Linosa) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 5 de traversări pe săptămână între Porto Empedocle și Linosa.

Există 2 de companii de feribot care operează între Porto Empedocle și Linosa: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Porto Empedocle și Linosa, veți parcurge 169 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Porto Empedocle la Linosa, puteți găsi prețuri care variază de la 204 lei pentru cel mai mic, la 1233 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 557 lei.

Primul feribot pleacă din Porto Empedocle la 14:30 pentru Linosa.

Ultimul feribot spre Linosa pleacă de obicei de la Porto Empedocle la 23:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire