Ponza
Călătoriți direct la Terracina cu feribot
Terracina
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ponza la Terracina cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ponza la Terracina? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ponza la Terracina este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ponza la Terracina poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ponza la Terracina cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum NLG - Navigazione Libera del Golfo sau Laziomar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ponza Terracina care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor NLG - Navigazione Libera del Golfo sau Laziomar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ponza la Terracina, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ponza la Terracina

Port de plecare
Ponza
Italia
Insulele Pontine
Port de sosire
Terracina
Italia
Latium
Distanța
50 km
Companii de feribot
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ponza Terracina: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ponza la Terracina, veți găsi bilete care variază de la 139 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 159 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ponza - Terracina este de 149 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ponza la Terracina este de 1 ore 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 15 min pentru a ajunge la Terracina, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Terracina în 1 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Ponza la 10:15. Ultimul feribot spre Terracina pleacă din portul Ponza la 18:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ponza la Terracina
149 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ponza Terracina (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
139 lei - 159 lei
Durata medie a traversării Ponza Terracina
1 ore 15 min
Ora de plecare a primului feribot către Terracina
10:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Terracina
18:40
Ora de sosire a primului feribot către Terracina
11:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Terracina
19:55

De ce să luați un feribot de la Ponza la Terracina?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ponza la Terracina poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Terracina. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ponza la Terracina este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Ponza până la Terracina, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Ponza-Terracina în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Terracina pentru a coborî de pe vas.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pe feribotul Terracina din Ponza, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Terracina. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul NLG - Navigazione Libera del Golfo sau Laziomar, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Ponza și Terracina?

Dacă doriți să călătoriți între Ponza și Terracina cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv NLG - Navigazione Libera del Golfo sau Laziomar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Ponza Terracina
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) a fost înființată în 1950 și are sediul în Napoli, Italia. Compania oferă traversări cu feribotul în zona Golfului Napoli și a Sardiniei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ponza-Terracina și puteți rezerva un bilet NLG - Navigazione Libera del Golfo între Ponza și Terracina. NLG - Navigazione Libera del Golfo operează 7 de traversări pe săptămână către Terracina de la Ponza, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
7 de traversări pe săptămână
Laziomar Ponza Terracina
Laziomar
Laziomar operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Ponza și Terracina. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ponza-Terracina și puteți rezerva un bilet Laziomar între Ponza și Terracina. Laziomar operează 14 de traversări pe săptămână către Terracina de la Ponza, iar durata călătoriei este de 2 ore 40 min. Mai multe informații despre Laziomar
2 ore 40 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Ponza? Unde sosesc vapoarele în Terracina?

Port de plecare în Ponza

Feriboturile NLG - Navigazione Libera del Golfo sau Laziomar pleacă spre Terracina din următoarele porturi din Ponza:

Ponza
Hartă

Port de sosire în Terracina

Navele Laziomar sau NLG - Navigazione Libera del Golfo sosesc în Terracina din următoarele porturi:

Terracine
Hartă
Terracina
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ponza la Terracina, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 50 km dintre Ponza și Terracina.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ponza și Terracina) și de compania de feribot (NLG - Navigazione Libera del Golfo și Laziomar). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Ponza și Terracina.

Există 2 de companii de feribot care operează între Ponza și Terracina: NLG - Navigazione Libera del Golfo și Laziomar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar.

În timpul traversării între Ponza și Terracina, veți parcurge 50 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ponza la Terracina, puteți găsi prețuri care variază de la 139 lei pentru cel mai mic, la 159 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 149 lei.

Primul feribot pleacă din Ponza la 10:15 pentru Terracina.

Ultimul feribot spre Terracina pleacă de obicei de la Ponza la 18:40.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire