Ponza
Călătoriți direct la Formia cu feribot
Formia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ponza la Formia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ponza la Formia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ponza la Formia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ponza la Formia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ponza la Formia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Laziomar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ponza Formia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Laziomar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ponza la Formia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ponza la Formia

Port de plecare
Ponza
Italia
Insulele Pontine
Port de sosire
Formia
Italia
Latium
Distanța
67 km
Companii de feribot
Laziomar
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Ponza și Formia?

Dacă doriți să călătoriți între Ponza și Formia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Laziomar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Laziomar Ponza Formia
Laziomar
Laziomar operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Ponza și Formia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ponza-Formia și puteți rezerva un bilet Laziomar între Ponza și Formia. Laziomar operează 14 de traversări pe săptămână către Formia de la Ponza, iar durata călătoriei este de 2 ore 30 min. Mai multe informații despre Laziomar
2 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Ponza? Unde sosesc vapoarele în Formia?

Port de plecare în Ponza

Feriboturile Laziomar pleacă spre Formia din următoarele porturi din Ponza:

Ponza
Hartă

Port de sosire în Formia

Navele Laziomar sosesc în Formia din următoarele porturi:

Formia
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire