Ponta Delgada
Călătoriți direct la Velas cu feribot
Velas
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ponta Delgada la Velas cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ponta Delgada la Velas? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ponta Delgada la Velas este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ponta Delgada la Velas poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ponta Delgada la Velas cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Atlanticoline. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ponta Delgada Velas care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Atlanticoline oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ponta Delgada la Velas, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ponta Delgada la Velas

Port de plecare
Ponta Delgada
Portugalia
Azore
Port de sosire
Velas
Portugalia
Azore
Distanța
245 km
Companii de feribot
Atlanticoline
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
11 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Ponta Delgada și Velas?

Dacă doriți să călătoriți între Ponta Delgada și Velas cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Atlanticoline, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Atlanticoline Ponta Delgada Velas
Atlanticoline
Atlanticoline este o companie de feribot cu sediul în Funchal, Portugalia, care oferă servicii de feribot între insulele Azore și coasta portugheză. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ponta Delgada-Velas și puteți rezerva un bilet Atlanticoline între Ponta Delgada și Velas. Atlanticoline operează 3 de traversări pe săptămână către Velas de la Ponta Delgada, iar durata călătoriei este de 11 ore. Mai multe informații despre Atlanticoline
11 ore
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Ponta Delgada? Unde sosesc vapoarele în Velas?

Port de plecare în Ponta Delgada

Feriboturile Atlanticoline pleacă spre Velas din următoarele porturi din Ponta Delgada:

Ponta Delgada
Hartă

Port de sosire în Velas

Navele Atlanticoline sosesc în Velas din următoarele porturi:

Velas
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire