Piombino
Călătoriți direct la Portoferraio cu feribot
Portoferraio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Piombino la Portoferraio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Piombino la Portoferraio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Piombino la Portoferraio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Piombino la Portoferraio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Piombino la Portoferraio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Piombino Portoferraio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Piombino la Portoferraio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Piombino la Portoferraio

Port de plecare
Piombino
Italia
Toscana
Port de sosire
Portoferraio
Italia
Toscana
Distanța
21 km
Companii de feribot
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Frecvența traversărilor
43 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Piombino Portoferraio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Piombino la Portoferraio, veți găsi bilete care variază de la 75 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 626 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Piombino - Portoferraio este de 254 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Piombino la Portoferraio este de 55 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore pentru a ajunge la Portoferraio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Portoferraio în 40 min. Primul feribot pleacă din portul Piombino la 06:15. Ultimul feribot spre Portoferraio pleacă din portul Piombino la 18:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Piombino la Portoferraio
254 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Piombino Portoferraio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
75 lei - 626 lei
Durata medie a traversării Piombino Portoferraio
55 min
Ora de plecare a primului feribot către Portoferraio
06:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Portoferraio
18:10
Ora de sosire a primului feribot către Portoferraio
07:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Portoferraio
18:55

De ce să luați un feribot de la Piombino la Portoferraio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Piombino la Portoferraio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Portoferraio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Piombino la Portoferraio este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy pentru cei 21 km dintre Piombino și Portoferraio veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Piombino-Portoferraio este un pic prea scurtă!
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy în Piombino, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Portoferraio. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Piombino la Portoferraio în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Portoferraio pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Piombino și Portoferraio?

Dacă doriți să călătoriți între Piombino și Portoferraio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Piombino-Portoferraio și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Piombino și Portoferraio. Corsica Ferries operează 5 de traversări pe zi către Portoferraio de la Piombino, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Corsica Ferries
40 min
5 de traversări pe zi
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Moby Lines este o companie italiană de feribot care deservește Sardinia și Corsica din Italia din 1959. Cum pot rezerva o traversare Moby Lines Piombino Portoferraio? Utilizând Vivanoda și motorul său de căutare multi-transport! Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Piombino-Portoferraio și puteți rezerva un bilet Moby Lines între Piombino și Portoferraio. Moby Lines operează 12 de traversări pe zi către Portoferraio de la Piombino, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Moby Lines
1 ore
12 de traversări pe zi
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Toremar a fost fondată în 1981 și are sediul în Italia. Compania oferă traversări între insulele toscane și Sardinia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Piombino-Portoferraio și puteți rezerva un bilet Toremar între Piombino și Portoferraio. Toremar operează 21 de traversări pe zi către Portoferraio de la Piombino, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Toremar
40 min
21 de traversări pe zi
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
Blu Navy operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Piombino și Portoferraio. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Piombino-Portoferraio și puteți rezerva un bilet Blu Navy între Piombino și Portoferraio. Blu Navy operează 5 de traversări pe zi către Portoferraio de la Piombino, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Blu Navy
1 ore
5 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Piombino? Unde sosesc vapoarele în Portoferraio?

Port de plecare în Piombino

Feriboturile Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy pleacă spre Portoferraio din următoarele porturi din Piombino:

Piombino
Hartă

Port de sosire în Portoferraio

Navele Blu Navy, Toremar, Moby Lines sau Corsica Ferries sosesc în Portoferraio din următoarele porturi:

Portoferraio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Piombino la Portoferraio, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 21 km dintre Piombino și Portoferraio.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Piombino și Portoferraio) și de compania de feribot (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar și Blu Navy). În prezent, există 43 de traversări pe zi între Piombino și Portoferraio.

Există 4 de companii de feribot care operează între Piombino și Portoferraio: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar și Blu Navy.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Piombino Portoferraio, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Piombino și Portoferraio, veți parcurge 21 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Piombino la Portoferraio, puteți găsi prețuri care variază de la 75 lei pentru cel mai mic, la 626 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 254 lei.

Primul feribot pleacă din Piombino la 06:15 pentru Portoferraio.

Ultimul feribot spre Portoferraio pleacă de obicei de la Piombino la 18:10.

Cum este o traversare cu feribotul de la Piombino la Portoferraio?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Piombino și Portoferraio. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Piombino până la debarcarea în Portoferraio. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Piombino și Portoferraio.

Îmbarcarea în Piombino

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Piombino Portoferraio, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Piombino / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Piombino, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Piombino - Portoferraio / La terminalul de feribot Piombino, căutați ghișeele Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Portoferraio / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Piombino care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Traversarea între Piombino și Portoferraio: la bordul navei...

Pe nava Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar sau Blu Navy, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Portoferraio este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Portoferraio:

  • Se vede portul Portoferraio / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Portoferraio de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Piombino la Portoferraio în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portoferraio.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Portoferraio / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Portoferraio este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Portoferraio a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire