Pigadia
Călătoriți direct la Sitia cu feribot
Sitia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Pigadia la Sitia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Pigadia la Sitia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Pigadia la Sitia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Pigadia la Sitia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Pigadia la Sitia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Pigadia Sitia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Pigadia la Sitia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Pigadia la Sitia

Port de plecare
Pigadia
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Sitia
Grecia
Creta
Distanța
106 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Pigadia Sitia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Pigadia la Sitia, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 438 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Pigadia - Sitia este de 264 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Pigadia la Sitia este de 3 ore 38 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 40 min pentru a ajunge la Sitia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Sitia în 3 ore 35 min. Primul feribot pleacă din portul Pigadia la 15:10. Ultimul feribot spre Sitia pleacă din portul Pigadia la 22:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Pigadia la Sitia
264 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Pigadia Sitia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 438 lei
Durata medie a traversării Pigadia Sitia
3 ore 38 min
Ora de plecare a primului feribot către Sitia
15:10
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Sitia
22:15
Ora de sosire a primului feribot către Sitia
01:50
Ora de sosire a ultimului feribot către Sitia
18:50

De ce să luați un feribot de la Pigadia la Sitia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Pigadia la Sitia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sitia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Pigadia la Sitia este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Pigadia cu un feribot ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets care va parcurge cei 106 km până la Sitia cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Sitia!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pentru traversarea de la Pigadia la Sitia, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Sitia. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Pigadia la Sitia. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Pigadia Sitia la bordul feribotului Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Pigadia și Sitia?

Dacă doriți să călătoriți între Pigadia și Sitia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Pigadia Sitia
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Pigadia-Sitia și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pigadia-Sitia și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Pigadia și Sitia. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Sitia de la Pigadia, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
4 ore 20 min
2 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Pigadia Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Pigadia-Sitia, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pigadia-Sitia și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Pigadia și Sitia. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Pigadia Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pigadia-Sitia și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Pigadia și Sitia. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Sea Jets Pigadia Sitia
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Pigadia-Sitia și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Pigadia și Sitia. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Pigadia? Unde sosesc vapoarele în Sitia?

Port de plecare în Pigadia

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets pleacă spre Sitia din următoarele porturi din Pigadia:

Karpathos
Hartă

Port de sosire în Sitia

Navele Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Sitia din următoarele porturi:

Sitia
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Pigadia la Sitia, vă va lua cel puțin 4 ore 20 min pentru a parcurge cei 106 km dintre Pigadia și Sitia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Pigadia și Sitia) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Pigadia și Sitia.

Există 4 de companii de feribot care operează între Pigadia și Sitia: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Pigadia Sitia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Pigadia și Sitia, veți parcurge 106 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Pigadia la Sitia, puteți găsi prețuri care variază de la 89 lei pentru cel mai mic, la 438 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 264 lei.

Primul feribot pleacă din Pigadia la 15:10 pentru Sitia.

Ultimul feribot spre Sitia pleacă de obicei de la Pigadia la 22:15.

Experiența ta cu feribotul de la Pigadia la Sitia

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Pigadia la Sitia, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Pigadia până la debarcarea în Sitia, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Pigadia și Sitia.

Gata de îmbarcare în Pigadia

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Pigadia Sitia, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Pigadia / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Pigadia, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Pigadia - Sitia / Mergeți la biroul Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines din terminalul de feribot Pigadia pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Sitia / În terminalul de feribot din Pigadia sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

Traversarea între Pigadia și Sitia: la bordul navei...

Pe navele Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, există ceva pentru toată lumea. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Sitia este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Sitia:

  • Se apropie de portul Sitia / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Sitia de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Pigadia la Sitia în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Sitia.
  • Părăsiți nava și Sitia este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Sitia este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Sitia începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire