Peschici
Călătoriți direct la San Nicola cu feribot
San Nicola
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Peschici la San Nicola cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Peschici la San Nicola? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Peschici la San Nicola este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Peschici la San Nicola poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Peschici la San Nicola cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum MS&G. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Peschici San Nicola care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor MS&G oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Peschici la San Nicola, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Peschici la San Nicola

Port de plecare
Peschici
Italia
Apulia
Port de sosire
San Nicola
Italia
Apulia
Distanța
46 km
Companii de feribot
MS&G
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Peschici și San Nicola?

Dacă doriți să călătoriți între Peschici și San Nicola cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv MS&G, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

MS&G Peschici San Nicola
MS&G
MS&G operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Peschici și San Nicola. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Peschici-San Nicola și puteți rezerva un bilet MS&G între Peschici și San Nicola. Mai multe informații despre MS&G

De unde pleacă feriboturile în Peschici? Unde sosesc vapoarele în San Nicola?

Port de plecare în Peschici

Feriboturile MS&G pleacă spre San Nicola din următoarele porturi din Peschici:

Peschici
Hartă

Port de sosire în San Nicola

Navele MS&G sosesc în San Nicola din următoarele porturi:

San Nicola
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire