Patras
Călătoriți direct la Sami cu feribot
Sami
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Patras la Sami cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Patras la Sami? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Patras la Sami este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Patras la Sami poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Patras la Sami cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Kefalonian Lines sau Ionian Group. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Patras Sami care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Kefalonian Lines sau Ionian Group oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Patras la Sami, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Patras la Sami

Port de plecare
Patras
Grecia
Grecia de Vest
Port de sosire
Sami
Grecia
Insulele Ionice
Distanța
95 km
Companii de feribot
Kefalonian Lines, Ionian Group
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Patras Sami: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Patras la Sami, veți găsi bilete care variază de la 80 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 418 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Patras - Sami este de 249 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Patras la Sami este de 3 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 30 min pentru a ajunge la Sami, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Sami în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Patras la 13:00. Ultimul feribot spre Sami pleacă din portul Patras la 13:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Patras la Sami
249 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Patras Sami (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
80 lei - 418 lei
Durata medie a traversării Patras Sami
3 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Sami
13:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Sami
13:30
Ora de sosire a primului feribot către Sami
16:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Sami
16:30

De ce să luați un feribot de la Patras la Sami?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Patras la Sami poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sami. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Patras la Sami este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Patras Sami este exact opusul. Feriboturile operate de Kefalonian Lines sau Ionian Group sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Sami fără stres și total relaxat.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Patras la Sami este mult mai rapidă cu avionul. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. În timpul călătoriei cu feribotul Patras Sami cu Ionian Group sau Kefalonian Lines, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Kefalonian Lines sau Ionian Group vă veți bucura de un start lin din Patras și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Sami. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Patras-Sami este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Patras și Sami?

Dacă doriți să călătoriți între Patras și Sami cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Kefalonian Lines sau Ionian Group, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Kefalonian Lines Patras Sami
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Patras și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Patras-Sami și puteți rezerva un bilet Kefalonian Lines între Patras și Sami. Kefalonian Lines operează 7 de traversări pe săptămână către Sami de la Patras, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre Kefalonian Lines
2 ore 50 min
7 de traversări pe săptămână
Ionian Group Patras Sami
Ionian Group
Ionian Group operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Patras și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Patras-Sami și puteți rezerva un bilet Ionian Group între Patras și Sami. Mai multe informații despre Ionian Group

De unde pleacă feriboturile în Patras? Unde sosesc vapoarele în Sami?

Port de plecare în Patras

Feriboturile Kefalonian Lines sau Ionian Group pleacă spre Sami din următoarele porturi din Patras:

Patras Terminal Ferry Sud
Hartă
Patras Terminal Ferry Nord
Hartă

Port de sosire în Sami

Navele Ionian Group sau Kefalonian Lines sosesc în Sami din următoarele porturi:

Sami
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Patras la Sami, vă va lua cel puțin 2 ore 50 min pentru a parcurge cei 95 km dintre Patras și Sami.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Patras și Sami) și de compania de feribot (Kefalonian Lines și Ionian Group). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Patras și Sami.

Există 2 de companii de feribot care operează între Patras și Sami: Kefalonian Lines și Ionian Group.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Kefalonian Lines, Ionian Group.

În timpul traversării între Patras și Sami, veți parcurge 95 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Patras la Sami, puteți găsi prețuri care variază de la 80 lei pentru cel mai mic, la 418 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 249 lei.

Primul feribot pleacă din Patras la 13:00 pentru Sami.

Ultimul feribot spre Sami pleacă de obicei de la Patras la 13:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire