Paros
Călătoriți direct la Kythnos cu feribot
Kythnos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Paros la Kythnos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Paros la Kythnos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Paros la Kythnos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Paros la Kythnos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Paros la Kythnos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Paros Kythnos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Paros la Kythnos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Paros la Kythnos

Port de plecare
Paros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Kythnos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
75 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Paros la Kythnos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Paros la Kythnos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kythnos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Paros la Kythnos este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Paros cu un feribot Hellenic Seaways sau Sea Jets care va parcurge cei 75 km până la Kythnos cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Kythnos!
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Paros Kythnos este opusă! Feriboturile operate de Hellenic Seaways sau Sea Jets sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Kythnos complet relaxat.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Hellenic Seaways sau Sea Jets vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Paros și până la plecarea din Kythnos. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.

Ce companii operează între Paros și Kythnos?

Dacă doriți să călătoriți între Paros și Kythnos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Paros Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Kythnos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Paros și Kythnos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Sea Jets Paros Kythnos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Kythnos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Paros și Kythnos. Sea Jets operează 1 de traversări pe săptămână către Kythnos de la Paros, iar durata călătoriei este de 3 ore 50 min. Mai multe informații despre Sea Jets
3 ore 50 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Paros? Unde sosesc vapoarele în Kythnos?

Port de plecare în Paros

Feriboturile Hellenic Seaways sau Sea Jets pleacă spre Kythnos din următoarele porturi din Paros:

Paros
Hartă

Port de sosire în Kythnos

Navele Sea Jets sau Hellenic Seaways sosesc în Kythnos din următoarele porturi:

Kythnos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Paros la Kythnos, vă va lua cel puțin 3 ore 50 min pentru a parcurge cei 75 km dintre Paros și Kythnos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Paros și Kythnos) și de compania de feribot (Hellenic Seaways și Sea Jets). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Paros și Kythnos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Paros și Kythnos: Hellenic Seaways și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets.

În timpul traversării între Paros și Kythnos, veți parcurge 75 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire