Paros
Călătoriți direct la Kimolos cu feribot
Kimolos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Paros la Kimolos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Paros la Kimolos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Paros la Kimolos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Paros la Kimolos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Paros la Kimolos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Paros Kimolos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Paros la Kimolos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Paros la Kimolos

Port de plecare
Paros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Kimolos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
61 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Paros Kimolos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Paros la Kimolos, veți găsi bilete care variază de la 50 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 288 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Paros - Kimolos este de 109 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Paros la Kimolos este de 4 ore 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 15 min pentru a ajunge la Kimolos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Kimolos în 4 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Paros la 08:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Paros la Kimolos
109 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Paros Kimolos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
50 lei - 288 lei
Durata medie a traversării Paros Kimolos
4 ore 15 min
Ora de plecare a primului feribot către Kimolos
08:45
Ora de sosire a primului feribot către Kimolos
13:00

Ce companii operează între Paros și Kimolos?

Dacă doriți să călătoriți între Paros și Kimolos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Paros Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Kimolos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Paros și Kimolos. Hellenic Seaways operează 3 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Paros, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
4 ore 20 min
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Paros? Unde sosesc vapoarele în Kimolos?

Port de plecare în Paros

Feriboturile Hellenic Seaways pleacă spre Kimolos din următoarele porturi din Paros:

Paros
Hartă

Port de sosire în Kimolos

Navele Hellenic Seaways sosesc în Kimolos din următoarele porturi:

Kimolos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire