Paros
Călătoriți direct la Donousa cu feribot
Donousa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Paros la Donousa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Paros la Donousa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Paros la Donousa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Paros la Donousa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Paros la Donousa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Paros Donousa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Paros la Donousa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Paros la Donousa

Port de plecare
Paros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Donousa
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
57 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Paros Donousa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Paros la Donousa, veți găsi bilete care variază de la 119 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 617 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Paros - Donousa este de 368 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Paros la Donousa este de 2 ore 13 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 15 min pentru a ajunge la Donousa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Donousa în 2 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Paros la 11:20. Ultimul feribot spre Donousa pleacă din portul Paros la 22:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Paros la Donousa
368 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Paros Donousa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
119 lei - 617 lei
Durata medie a traversării Paros Donousa
2 ore 13 min
Ora de plecare a primului feribot către Donousa
11:20
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Donousa
22:50
Ora de sosire a primului feribot către Donousa
00:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Donousa
13:30

De ce să luați un feribot de la Paros la Donousa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Paros la Donousa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Donousa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Paros la Donousa este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pentru cei 57 km dintre Paros și Donousa veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Donousa, deoarece experiența este atât de plăcută!
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Paros-Donousa, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Donousa plin de energie.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Paros la Donousa în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Paros, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Paros și Donousa va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Ce companii operează între Paros și Donousa?

Dacă doriți să călătoriți între Paros și Donousa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Paros Donousa
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Paros-Donousa și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Donousa și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Paros și Donousa. Mai multe informații despre ANEK Lines
Blue Star Ferries Paros Donousa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Paros-Donousa, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Donousa și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Paros și Donousa. Blue Star Ferries operează 4 de traversări pe săptămână către Donousa de la Paros, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
2 ore 10 min
4 de traversări pe săptămână
Sea Jets Paros Donousa
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Donousa și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Paros și Donousa. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Paros? Unde sosesc vapoarele în Donousa?

Port de plecare în Paros

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pleacă spre Donousa din următoarele porturi din Paros:

Paros
Hartă

Port de sosire în Donousa

Navele Sea Jets, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Donousa din următoarele porturi:

Port of Donousa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Paros la Donousa, vă va lua cel puțin 2 ore 10 min pentru a parcurge cei 57 km dintre Paros și Donousa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Paros și Donousa) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries și Sea Jets). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Paros și Donousa.

Există 3 de companii de feribot care operează între Paros și Donousa: ANEK Lines, Blue Star Ferries și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Paros Donousa, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Paros și Donousa, veți parcurge 57 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Paros la Donousa, puteți găsi prețuri care variază de la 119 lei pentru cel mai mic, la 617 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 368 lei.

Primul feribot pleacă din Paros la 11:20 pentru Donousa.

Ultimul feribot spre Donousa pleacă de obicei de la Paros la 22:50.

Cum este traversarea cu feribotul de la Paros la Donousa?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Paros la Donousa. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Paros până la debarcarea în Donousa. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Paros și Donousa.

Plecare cu feribotul din Paros

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Paros Donousa, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Paros / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Paros, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Paros - Donousa / La terminalul de feribot Paros, căutați ghișeele ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Donousa / Din terminalul de feribot din Paros veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Paros și Donousa

La bordul navei Sea Jets, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Donousa, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Donousa:

  • Se vede portul Donousa / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Donousa de pe punțile exterioare.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Donousa.
  • Părăsiți nava și Donousa este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Donousa este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Donousa a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire