Paros
Călătoriți direct la Anafi cu feribot
Anafi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Paros la Anafi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Paros la Anafi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Paros la Anafi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Paros la Anafi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Paros la Anafi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Paros Anafi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Paros la Anafi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Paros la Anafi

Port de plecare
Paros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
98 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Paros Anafi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Paros la Anafi, veți găsi bilete care variază de la 149 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 925 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Paros - Anafi este de 477 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Paros la Anafi este de 4 ore 56 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 15 min pentru a ajunge la Anafi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Anafi în 4 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Paros la 10:10. Ultimul feribot spre Anafi pleacă din portul Paros la 23:05.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Paros la Anafi
477 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Paros Anafi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
149 lei - 925 lei
Durata medie a traversării Paros Anafi
4 ore 56 min
Ora de plecare a primului feribot către Anafi
10:10
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Anafi
23:05
Ora de sosire a primului feribot către Anafi
04:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Anafi
17:05

De ce să luați un feribot de la Paros la Anafi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Paros la Anafi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Anafi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Paros la Anafi este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Paros Anafi este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Anafi fără stres și total relaxat.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Paros Anafi, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Paros la Anafi în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Paros, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Anafi, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Paros și Anafi va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Paros și Anafi?

Dacă doriți să călătoriți între Paros și Anafi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Paros Anafi
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Paros-Anafi și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Anafi și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Paros și Anafi. Mai multe informații despre ANEK Lines
Blue Star Ferries Paros Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Paros-Anafi, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Anafi și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Paros și Anafi. Blue Star Ferries operează 2 de traversări pe săptămână către Anafi de la Paros, iar durata călătoriei este de 4 ore 50 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
4 ore 50 min
2 de traversări pe săptămână
Sea Jets Paros Anafi
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Paros-Anafi și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Paros și Anafi. Sea Jets operează 2 de traversări pe săptămână către Anafi de la Paros, iar durata călătoriei este de 9 ore. Mai multe informații despre Sea Jets
9 ore
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Paros? Unde sosesc vapoarele în Anafi?

Port de plecare în Paros

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pleacă spre Anafi din următoarele porturi din Paros:

Paros
Hartă

Port de sosire în Anafi

Navele Sea Jets, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Anafi din următoarele porturi:

Anafi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Paros la Anafi, vă va lua cel puțin 4 ore 50 min pentru a parcurge cei 98 km dintre Paros și Anafi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Paros și Anafi) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries și Sea Jets). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Paros și Anafi.

Există 3 de companii de feribot care operează între Paros și Anafi: ANEK Lines, Blue Star Ferries și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Paros Anafi, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Paros și Anafi, veți parcurge 98 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Paros la Anafi, puteți găsi prețuri care variază de la 149 lei pentru cel mai mic, la 925 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 477 lei.

Primul feribot pleacă din Paros la 10:10 pentru Anafi.

Ultimul feribot spre Anafi pleacă de obicei de la Paros la 23:05.

Cum este o traversare cu feribotul de la Paros la Anafi?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Paros și Anafi. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Paros până la debarcarea în Anafi. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Paros și Anafi.

Îmbarcarea în Paros

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Paros Anafi, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Paros / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Paros în limita de timp stabilită de ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Paros - Anafi / La terminalul de feribot Paros, căutați ghișeele ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Anafi / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Paros care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Paros și Anafi

Pe nava ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Anafi, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Anafi:

  • Se vede portul Anafi / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Anafi. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Anafi de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Paros la Anafi în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Anafi.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Anafi / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. În Anafi este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Anafi a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire