Traseu recomandat
Oskarshamn
Călătoriți direct la Visby cu feribot
Visby
Vezi prețurile
Rute alternative
Oskarshamn
Călătorie cu autocar până la Vastervik
Vastervik
Călătorie cu feribot până la Visby
Visby
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Oskarshamn la Visby cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Oskarshamn la Visby? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Oskarshamn la Visby este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Oskarshamn la Visby poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Oskarshamn la Visby cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Destination Gotland. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Oskarshamn Visby care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Destination Gotland oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Oskarshamn la Visby, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Oskarshamn la Visby

Port de plecare
Oskarshamn
Suedia
Port de sosire
Visby
Suedia
Gotland
Distanța
118 km
Companii de feribot
Destination Gotland
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Oskarshamn Visby: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Oskarshamn la Visby, veți găsi bilete care variază de la 129 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 661 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Oskarshamn - Visby este de 358 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Oskarshamn la Visby este de 3 ore 4 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 10 min pentru a ajunge la Visby, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Visby în 2 ore 55 min. Primul feribot pleacă din portul Oskarshamn la 11:50. Ultimul feribot spre Visby pleacă din portul Oskarshamn la 21:05.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Oskarshamn la Visby
358 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Oskarshamn Visby (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
129 lei - 661 lei
Durata medie a traversării Oskarshamn Visby
3 ore 4 min
Ora de plecare a primului feribot către Visby
11:50
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Visby
21:05
Ora de sosire a primului feribot către Visby
00:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Visby
23:05

Ce companii operează între Oskarshamn și Visby?

Dacă doriți să călătoriți între Oskarshamn și Visby cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Destination Gotland, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Destination Gotland Oskarshamn Visby
Destination Gotland
Destination Gotland operează servicii de feribot către Suedia, inclusiv servicii de feribot între Oskarshamn și Visby. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Oskarshamn-Visby și puteți rezerva un bilet Destination Gotland între Oskarshamn și Visby. Destination Gotland operează 3 de traversări pe zi către Visby de la Oskarshamn, iar durata călătoriei este de 2 ore 55 min. Mai multe informații despre Destination Gotland
2 ore 55 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Oskarshamn? Unde sosesc vapoarele în Visby?

Port de plecare în Oskarshamn

Feriboturile Destination Gotland pleacă spre Visby din următoarele porturi din Oskarshamn:

Oskarshamn
Hartă

Port de sosire în Visby

Navele Destination Gotland sosesc în Visby din următoarele porturi:

Visby
Hartă
Alte curse alternative de la Oskarshamn la Visby
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Oskarshamn la Visby, vă va lua cel puțin 2 ore 55 min pentru a parcurge cei 118 km dintre Oskarshamn și Visby.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Oskarshamn și Visby) și de compania de feribot (Destination Gotland). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Oskarshamn și Visby.

Există 1 de companii de feribot care operează între Oskarshamn și Visby: Destination Gotland.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Destination Gotland.

Pentru a merge cu vaporul de la Oskarshamn la Visby, puteți găsi prețuri care variază de la 129 lei pentru cel mai mic, la 661 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 358 lei.

Primul feribot pleacă din Oskarshamn la 11:50 pentru Visby.

Ultimul feribot spre Visby pleacă de obicei de la Oskarshamn la 21:05.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire