Ons
Călătoriți direct la Vigo cu feribot
Vigo
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ons la Vigo cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ons la Vigo? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ons la Vigo este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ons la Vigo poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ons la Vigo cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Mar de Ons sau Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ons Vigo care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mar de Ons sau Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ons la Vigo, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ons la Vigo

Port de plecare
Ons
Spania
Galicia
Port de sosire
Vigo
Spania
Galicia
Distanța
24 km
Companii de feribot
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Ons la Vigo?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ons la Vigo poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Vigo. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ons la Vigo este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Vigo sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Ons Vigo la bordul feribotului Naviera Nabia sau Mar de Ons, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Mar de Ons sau Naviera Nabia în Ons, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Vigo. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Mar de Ons sau Naviera Nabia.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Ons și Vigo atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Ons, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Vigo, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Ons și Vigo va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Ons și Vigo?

Dacă doriți să călătoriți între Ons și Vigo cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mar de Ons sau Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mar de Ons Ons Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons este o companie de feribot cu sediul în Spania care oferă traversări între insulele galiciene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ons-Vigo și puteți rezerva un bilet Mar de Ons între Ons și Vigo. Mar de Ons operează 2 de traversări pe săptămână către Vigo de la Ons, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Mar de Ons
1 ore 20 min
2 de traversări pe săptămână
Naviera Nabia Ons Vigo
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Ons și Vigo. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ons-Vigo și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Ons și Vigo. Mai multe informații despre Naviera Nabia

De unde pleacă feriboturile în Ons? Unde sosesc vapoarele în Vigo?

Port de plecare în Ons

Feriboturile Mar de Ons sau Naviera Nabia pleacă spre Vigo din următoarele porturi din Ons:

Ons Island
Hartă

Port de sosire în Vigo

Navele Naviera Nabia sau Mar de Ons sosesc în Vigo din următoarele porturi:

Vigo
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ons la Vigo, vă va lua cel puțin 1 ore 20 min pentru a parcurge cei 24 km dintre Ons și Vigo.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ons și Vigo) și de compania de feribot (Mar de Ons și Naviera Nabia). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Ons și Vigo.

Există 2 de companii de feribot care operează între Ons și Vigo: Mar de Ons și Naviera Nabia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Mar de Ons, Naviera Nabia.

În timpul traversării între Ons și Vigo, veți parcurge 24 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire