Ons
Călătoriți direct la Bueu cu feribot
Bueu
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ons la Bueu cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ons la Bueu? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ons la Bueu este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ons la Bueu poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ons la Bueu cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Mar de Ons sau Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ons Bueu care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mar de Ons sau Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ons la Bueu, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ons la Bueu

Port de plecare
Ons
Spania
Galicia
Port de sosire
Bueu
Spania
Galicia
Distanța
13 km
Companii de feribot
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Ons la Bueu?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ons la Bueu poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Bueu. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ons la Bueu este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Mar de Ons sau Naviera Nabia vă veți bucura de un start lin din Ons și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Bueu. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Bueu, deoarece experiența este atât de plăcută!
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Ons la Bueu este mult mai rapidă cu avionul. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. În timpul călătoriei cu feribotul Ons Bueu cu Naviera Nabia sau Mar de Ons, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Ons Bueu este exact opusul. La bord, în funcție de nava Mar de Ons sau Naviera Nabia în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Bueu deja odihnit.

Ce companii operează între Ons și Bueu?

Dacă doriți să călătoriți între Ons și Bueu cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mar de Ons sau Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mar de Ons Ons Bueu
Mar de Ons
Mar de Ons este o companie de feribot cu sediul în Spania care oferă traversări între insulele galiciene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ons-Bueu și puteți rezerva un bilet Mar de Ons între Ons și Bueu. Mar de Ons operează 6 de traversări pe săptămână către Bueu de la Ons, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre Mar de Ons
55 min
6 de traversări pe săptămână
Naviera Nabia Ons Bueu
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Ons și Bueu. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ons-Bueu și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Ons și Bueu. Naviera Nabia operează 5 de traversări pe zi către Bueu de la Ons, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Naviera Nabia
50 min
5 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Ons? Unde sosesc vapoarele în Bueu?

Port de plecare în Ons

Feriboturile Mar de Ons sau Naviera Nabia pleacă spre Bueu din următoarele porturi din Ons:

Ons Island
Hartă

Port de sosire în Bueu

Navele Naviera Nabia sau Mar de Ons sosesc în Bueu din următoarele porturi:

Bueu
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ons la Bueu, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 13 km dintre Ons și Bueu.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ons și Bueu) și de compania de feribot (Mar de Ons și Naviera Nabia). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Ons și Bueu.

Există 2 de companii de feribot care operează între Ons și Bueu: Mar de Ons și Naviera Nabia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Mar de Ons, Naviera Nabia.

În timpul traversării între Ons și Bueu, veți parcurge 13 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire