Nynashamn
Călătoriți direct la Ventspils cu feribot
Ventspils
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Nynashamn la Ventspils cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Nynashamn la Ventspils? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Nynashamn la Ventspils este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Nynashamn la Ventspils poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Nynashamn la Ventspils cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Nynashamn Ventspils care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Nynashamn la Ventspils, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Nynashamn la Ventspils

Port de plecare
Nynashamn
Suedia
Port de sosire
Ventspils
Letonia
Distanța
272 km
Companii de feribot
Stena Line
Frecvența traversărilor
12 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
8 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Nynashamn Ventspils: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Nynashamn la Ventspils, veți găsi bilete care variază de la 249 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2198 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Nynashamn - Ventspils este de 796 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Nynashamn la Ventspils este de 8 ore 52 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore pentru a ajunge la Ventspils, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ventspils în 8 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Nynashamn la 09:00. Ultimul feribot spre Ventspils pleacă din portul Nynashamn la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Nynashamn la Ventspils
796 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Nynashamn Ventspils (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
249 lei - 2198 lei
Durata medie a traversării Nynashamn Ventspils
8 ore 52 min
Ora de plecare a primului feribot către Ventspils
09:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ventspils
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Ventspils
06:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Ventspils
20:30

Ce companii operează între Nynashamn și Ventspils?

Dacă doriți să călătoriți între Nynashamn și Ventspils cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Nynashamn Ventspils
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Nynashamn-Ventspils și puteți rezerva un bilet Stena Line între Nynashamn și Ventspils. Stena Line operează 12 de traversări pe săptămână către Ventspils de la Nynashamn, iar durata călătoriei este de 8 ore 30 min. Mai multe informații despre Stena Line
8 ore 30 min
12 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Nynashamn? Unde sosesc vapoarele în Ventspils?

Port de plecare în Nynashamn

Feriboturile Stena Line pleacă spre Ventspils din următoarele porturi din Nynashamn:

Nynashamn
Hartă

Port de sosire în Ventspils

Navele Stena Line sosesc în Ventspils din următoarele porturi:

Ventspils
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire