Naxos
Călătoriți direct la Schoinoussa cu feribot
Schoinoussa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Naxos la Schoinoussa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Naxos la Schoinoussa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Naxos la Schoinoussa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Naxos la Schoinoussa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Naxos la Schoinoussa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Naxos Schoinoussa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Naxos la Schoinoussa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Naxos la Schoinoussa

Port de plecare
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Schoinoussa
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
29 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Naxos Schoinoussa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Naxos la Schoinoussa, veți găsi bilete care variază de la 35 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 264 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Naxos - Schoinoussa este de 99 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Naxos la Schoinoussa este de 1 ore 36 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 50 min pentru a ajunge la Schoinoussa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Schoinoussa în 1 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Naxos la 12:10. Ultimul feribot spre Schoinoussa pleacă din portul Naxos la 23:55.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Naxos la Schoinoussa
99 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Naxos Schoinoussa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
35 lei - 264 lei
Durata medie a traversării Naxos Schoinoussa
1 ore 36 min
Ora de plecare a primului feribot către Schoinoussa
12:10
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Schoinoussa
23:55
Ora de sosire a primului feribot către Schoinoussa
00:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Schoinoussa
16:20

De ce să luați un feribot de la Naxos la Schoinoussa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Naxos la Schoinoussa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Schoinoussa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Naxos la Schoinoussa este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
Pe toată durata călătoriei de la Naxos la Schoinoussa, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Un birou de informații este aproape întotdeauna situat pe puntea principală a navei.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines pentru cei 29 km dintre Naxos și Schoinoussa veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Schoinoussa, deoarece experiența este atât de plăcută!
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Naxos Schoinoussa este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Schoinoussa deja odihnit.

Ce companii operează între Naxos și Schoinoussa?

Dacă doriți să călătoriți între Naxos și Schoinoussa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Naxos Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Naxos-Schoinoussa, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Schoinoussa și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Naxos și Schoinoussa. Blue Star Ferries operează 3 de traversări pe săptămână către Schoinoussa de la Naxos, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
1 ore
3 de traversări pe săptămână
Small Cyclades Lines Naxos Schoinoussa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Naxos și Schoinoussa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Schoinoussa și puteți rezerva un bilet Small Cyclades Lines între Naxos și Schoinoussa. Mai multe informații despre Small Cyclades Lines

De unde pleacă feriboturile în Naxos? Unde sosesc vapoarele în Schoinoussa?

Port de plecare în Naxos

Feriboturile Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines pleacă spre Schoinoussa din următoarele porturi din Naxos:

Naxos
Hartă

Port de sosire în Schoinoussa

Navele Small Cyclades Lines sau Blue Star Ferries sosesc în Schoinoussa din următoarele porturi:

Port of Schoinoussa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Naxos la Schoinoussa, vă va lua cel puțin 1 ore pentru a parcurge cei 29 km dintre Naxos și Schoinoussa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Naxos și Schoinoussa) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și Small Cyclades Lines). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Naxos și Schoinoussa.

Există 2 de companii de feribot care operează între Naxos și Schoinoussa: Blue Star Ferries și Small Cyclades Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

În timpul traversării între Naxos și Schoinoussa, veți parcurge 29 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Naxos la Schoinoussa, puteți găsi prețuri care variază de la 35 lei pentru cel mai mic, la 264 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 99 lei.

Primul feribot pleacă din Naxos la 12:10 pentru Schoinoussa.

Ultimul feribot spre Schoinoussa pleacă de obicei de la Naxos la 23:55.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire