Naxos
Călătoriți direct la Kimolos cu feribot
Kimolos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Naxos la Kimolos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Naxos la Kimolos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Naxos la Kimolos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Naxos la Kimolos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Naxos la Kimolos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Naxos Kimolos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Naxos la Kimolos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Naxos la Kimolos

Port de plecare
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Kimolos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
79 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Hellenic Seaways
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Naxos la Kimolos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Naxos la Kimolos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kimolos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Naxos la Kimolos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Naxos până la Kimolos, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Naxos Kimolos este exact opusul. Feriboturile operate de ANEK Lines sau Hellenic Seaways sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Kimolos complet relaxat.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Naxos-Kimolos în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Kimolos pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Naxos și Kimolos?

Dacă doriți să călătoriți între Naxos și Kimolos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Naxos Kimolos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Naxos-Kimolos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Kimolos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Naxos și Kimolos. Mai multe informații despre ANEK Lines
Hellenic Seaways Naxos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Kimolos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Naxos și Kimolos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Naxos? Unde sosesc vapoarele în Kimolos?

Port de plecare în Naxos

Feriboturile ANEK Lines sau Hellenic Seaways pleacă spre Kimolos din următoarele porturi din Naxos:

Naxos
Hartă

Port de sosire în Kimolos

Navele Hellenic Seaways sau ANEK Lines sosesc în Kimolos din următoarele porturi:

Kimolos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Naxos și Kimolos: ANEK Lines și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Hellenic Seaways.

În timpul traversării între Naxos și Kimolos, veți parcurge 79 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire