Naxos
Călătoriți direct la Donousa cu feribot
Donousa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Naxos la Donousa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Naxos la Donousa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Naxos la Donousa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Naxos la Donousa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Naxos la Donousa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Naxos Donousa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Naxos la Donousa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Naxos la Donousa

Port de plecare
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Donousa
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
37 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Naxos Donousa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Naxos la Donousa, veți găsi bilete care variază de la 40 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 278 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Naxos - Donousa este de 119 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Naxos la Donousa este de 2 ore 5 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 55 min pentru a ajunge la Donousa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Donousa în 1 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Naxos la 12:20. Ultimul feribot spre Donousa pleacă din portul Naxos la 23:55.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Naxos la Donousa
119 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Naxos Donousa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
40 lei - 278 lei
Durata medie a traversării Naxos Donousa
2 ore 5 min
Ora de plecare a primului feribot către Donousa
12:20
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Donousa
23:55
Ora de sosire a primului feribot către Donousa
00:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Donousa
18:25

De ce să luați un feribot de la Naxos la Donousa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Naxos la Donousa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Donousa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Naxos la Donousa este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Naxos-Donousa, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Donousa plin de energie.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Donousa sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Dimpotrivă, pe ruta Naxos-Donousa, la bordul feribotului ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Naxos la Donousa în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Donousa pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Naxos și Donousa?

Dacă doriți să călătoriți între Naxos și Donousa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Naxos Donousa
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Naxos-Donousa și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Donousa și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Naxos și Donousa. Mai multe informații despre ANEK Lines
Blue Star Ferries Naxos Donousa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Naxos-Donousa, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Donousa și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Naxos și Donousa. Blue Star Ferries operează 4 de traversări pe săptămână către Donousa de la Naxos, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
1 ore 10 min
4 de traversări pe săptămână
Small Cyclades Lines Naxos Donousa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Naxos și Donousa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Donousa și puteți rezerva un bilet Small Cyclades Lines între Naxos și Donousa. Mai multe informații despre Small Cyclades Lines

De unde pleacă feriboturile în Naxos? Unde sosesc vapoarele în Donousa?

Port de plecare în Naxos

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines pleacă spre Donousa din următoarele porturi din Naxos:

Naxos
Hartă

Port de sosire în Donousa

Navele Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Donousa din următoarele porturi:

Port of Donousa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Naxos la Donousa, vă va lua cel puțin 1 ore 10 min pentru a parcurge cei 37 km dintre Naxos și Donousa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Naxos și Donousa) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries și Small Cyclades Lines). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Naxos și Donousa.

Există 3 de companii de feribot care operează între Naxos și Donousa: ANEK Lines, Blue Star Ferries și Small Cyclades Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Naxos Donousa, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Naxos și Donousa, veți parcurge 37 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Naxos la Donousa, puteți găsi prețuri care variază de la 40 lei pentru cel mai mic, la 278 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 119 lei.

Primul feribot pleacă din Naxos la 12:20 pentru Donousa.

Ultimul feribot spre Donousa pleacă de obicei de la Naxos la 23:55.

Cum este traversarea cu feribotul de la Naxos la Donousa?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Naxos și Donousa. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Naxos până la debarcarea în Donousa. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Naxos și Donousa.

Plecare cu feribotul din Naxos

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Naxos Donousa, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Naxos / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Naxos, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Naxos - Donousa / La terminalul de feribot Naxos, căutați ghișeele ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Donousa / În terminalul de feribot din Naxos sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Naxos și Donousa

La bordul navei Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Donousa, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Donousa:

  • Se vede portul Donousa / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Donousa de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Donousa.
  • Părăsiți nava și Donousa este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Donousa este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Donousa a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire