Traseu recomandat
Morrojable
Călătoriți direct la Las Palmas de Gran Canaria cu feribot
Las Palmas de Gran Canaria
Vezi prețurile
Rute alternative
Morrojable
Călătorie cu feribot până la Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Călătorie cu feribot până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Morrojable Las Palmas de Gran Canaria care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas sau Fred Olsen Express oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria

Port de plecare
Morrojable
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Las Palmas de Gran Canaria
Spania
Insulele Canare
Distanța
105 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Morrojable Las Palmas de Gran Canaria: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria, veți găsi bilete care variază de la 239 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 631 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Morrojable - Las Palmas de Gran Canaria este de 418 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria este de 2 ore 2 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 50 min pentru a ajunge la Las Palmas de Gran Canaria, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Las Palmas de Gran Canaria în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Morrojable la 06:30. Ultimul feribot spre Las Palmas de Gran Canaria pleacă din portul Morrojable la 19:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria
418 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Morrojable Las Palmas de Gran Canaria (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
239 lei - 631 lei
Durata medie a traversării Morrojable Las Palmas de Gran Canaria
2 ore 2 min
Ora de plecare a primului feribot către Las Palmas de Gran Canaria
06:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Las Palmas de Gran Canaria
19:30
Ora de sosire a primului feribot către Las Palmas de Gran Canaria
08:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Las Palmas de Gran Canaria
21:30

De ce să luați un feribot de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Las Palmas de Gran Canaria. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Naviera Armas sau Fred Olsen Express în Morrojable, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Las Palmas de Gran Canaria. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Naviera Armas sau Fred Olsen Express.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Morrojable Las Palmas de Gran Canaria, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Naviera Armas sau Fred Olsen Express, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Morrojable, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Las Palmas de Gran Canaria, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria?

Dacă doriți să călătoriți între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas sau Fred Olsen Express, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Morrojable Las Palmas de Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Morrojable-Las Palmas de Gran Canaria și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria. Naviera Armas operează 7 de traversări pe săptămână către Las Palmas de Gran Canaria de la Morrojable, iar durata călătoriei este de 2 ore 55 min. Mai multe informații despre Naviera Armas
2 ore 55 min
7 de traversări pe săptămână
Fred Olsen Express Morrojable Las Palmas de Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express este o companie de feriboturi cu sediul în Las Palmas, Insulele Canare, care oferă traversări către diverse destinații din Spania și Portugalia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Morrojable-Las Palmas de Gran Canaria și puteți rezerva un bilet Fred Olsen Express între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria. Fred Olsen Express operează 3 de traversări pe zi către Las Palmas de Gran Canaria de la Morrojable, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Fred Olsen Express
2 ore
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Morrojable? Unde sosesc vapoarele în Las Palmas de Gran Canaria?

Port de plecare în Morrojable

Feriboturile Naviera Armas sau Fred Olsen Express pleacă spre Las Palmas de Gran Canaria din următoarele porturi din Morrojable:

Morrojable
Hartă

Port de sosire în Las Palmas de Gran Canaria

Navele Fred Olsen Express sau Naviera Armas sosesc în Las Palmas de Gran Canaria din următoarele porturi:

la Luz
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 105 km dintre Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria) și de compania de feribot (Naviera Armas și Fred Olsen Express). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria.

Există 2 de companii de feribot care operează între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria: Naviera Armas și Fred Olsen Express.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între Morrojable și Las Palmas de Gran Canaria, veți parcurge 105 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Morrojable la Las Palmas de Gran Canaria, puteți găsi prețuri care variază de la 239 lei pentru cel mai mic, la 631 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 418 lei.

Primul feribot pleacă din Morrojable la 06:30 pentru Las Palmas de Gran Canaria.

Ultimul feribot spre Las Palmas de Gran Canaria pleacă de obicei de la Morrojable la 19:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire