Traseu recomandat
Milos
Călătoriți direct la Koufonissia cu feribot
Koufonissia
Vezi prețurile
Rute alternative
Milos
Călătorie cu feribot până la Ios
Ios
Călătorie cu feribot până la Koufonissia
Koufonissia
Vezi prețurile
Milos
Călătorie cu feribot până la Naxos
Naxos
Călătorie cu feribot până la Koufonissia
Koufonissia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milos la Koufonissia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milos la Koufonissia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milos la Koufonissia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milos la Koufonissia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milos la Koufonissia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries sau Blue Star Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milos Koufonissia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milos la Koufonissia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milos la Koufonissia

Port de plecare
Milos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Koufonissia
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
106 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Milos Koufonissia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Milos la Koufonissia, veți găsi bilete care variază de la 537 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 537 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Milos - Koufonissia este de 537 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Milos la Koufonissia este de 4 ore 35 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 45 min pentru a ajunge la Koufonissia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Koufonissia în 4 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Milos la 08:00. Ultimul feribot spre Koufonissia pleacă din portul Milos la 11:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Milos la Koufonissia
537 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Milos Koufonissia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
537 lei - 537 lei
Durata medie a traversării Milos Koufonissia
4 ore 35 min
Ora de plecare a primului feribot către Koufonissia
08:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Koufonissia
11:45
Ora de sosire a primului feribot către Koufonissia
12:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Koufonissia
16:25

Ce companii operează între Milos și Koufonissia?

Dacă doriți să călătoriți între Milos și Koufonissia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Milos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Koufonissia și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Milos și Koufonissia. Sea Jets operează 14 de traversări pe săptămână către Koufonissia de la Milos, iar durata călătoriei este de 4 ore 40 min. Mai multe informații despre Sea Jets
4 ore 40 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Milos? Unde sosesc vapoarele în Koufonissia?

Port de plecare în Milos

Feriboturile Sea Jets pleacă spre Koufonissia din următoarele porturi din Milos:

Milos
Hartă
Milos
Hartă

Port de sosire în Koufonissia

Navele Sea Jets sosesc în Koufonissia din următoarele porturi:

Koufonissia
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Milos la Koufonissia, vă va lua cel puțin 4 ore 40 min pentru a parcurge cei 106 km dintre Milos și Koufonissia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Milos și Koufonissia) și de compania de feribot (Sea Jets). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Milos și Koufonissia.

Există 1 de companii de feribot care operează între Milos și Koufonissia: Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines.

Pentru a merge cu vaporul de la Milos la Koufonissia, puteți găsi prețuri care variază de la 537 lei pentru cel mai mic, la 537 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 537 lei.

Primul feribot pleacă din Milos la 08:00 pentru Koufonissia.

Ultimul feribot spre Koufonissia pleacă de obicei de la Milos la 11:45.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire