Milos
Călătoriți direct la Kimolos cu feribot
Kimolos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milos la Kimolos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milos la Kimolos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milos la Kimolos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milos la Kimolos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milos la Kimolos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milos Kimolos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milos la Kimolos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milos la Kimolos

Port de plecare
Milos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Kimolos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
14 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
10 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Milos Kimolos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Milos la Kimolos, veți găsi bilete care variază de la 25 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 99 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Milos - Kimolos este de 50 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Milos la Kimolos este de 57 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 5 min pentru a ajunge la Kimolos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Kimolos în 45 min. Primul feribot pleacă din portul Milos la 10:45. Ultimul feribot spre Kimolos pleacă din portul Milos la 14:25.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Milos la Kimolos
50 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Milos Kimolos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
25 lei - 99 lei
Durata medie a traversării Milos Kimolos
57 min
Ora de plecare a primului feribot către Kimolos
10:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Kimolos
14:25
Ora de sosire a primului feribot către Kimolos
11:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Kimolos
15:25

De ce să luați un feribot de la Milos la Kimolos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Milos la Kimolos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kimolos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Milos la Kimolos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
Personalul ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Milos și până la plecarea din Kimolos. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Milos Kimolos este exact opusul. La bord, în funcție de nava ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Kimolos complet relaxat.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pentru traversarea de la Milos la Kimolos, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Kimolos. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Milos și Kimolos?

Dacă doriți să călătoriți între Milos și Kimolos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Milos Kimolos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Milos-Kimolos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Kimolos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Milos și Kimolos. Mai multe informații despre ANEK Lines
Sea Jets Milos Kimolos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Kimolos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Milos și Kimolos. Sea Jets operează 1 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Milos, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Sea Jets
30 min
1 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Milos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Kimolos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Milos și Kimolos. Hellenic Seaways operează 4 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Milos, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
1 ore
4 de traversări pe săptămână
Zante Ferries Milos Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Kimolos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Milos și Kimolos. Zante Ferries operează 3 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Milos, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
55 min
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Milos? Unde sosesc vapoarele în Kimolos?

Port de plecare în Milos

Feriboturile ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries pleacă spre Kimolos din următoarele porturi din Milos:

Milos
Hartă
Milos
Hartă

Port de sosire în Kimolos

Navele Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets sau ANEK Lines sosesc în Kimolos din următoarele porturi:

Kimolos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Milos la Kimolos, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 14 km dintre Milos și Kimolos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Milos și Kimolos) și de compania de feribot (ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways și Zante Ferries). În prezent, există 10 de traversări pe săptămână între Milos și Kimolos.

Există 4 de companii de feribot care operează între Milos și Kimolos: ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Milos Kimolos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Milos și Kimolos, veți parcurge 14 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Milos la Kimolos, puteți găsi prețuri care variază de la 25 lei pentru cel mai mic, la 99 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 50 lei.

Primul feribot pleacă din Milos la 10:45 pentru Kimolos.

Ultimul feribot spre Kimolos pleacă de obicei de la Milos la 14:25.

Cum este o traversare cu feribotul de la Milos la Kimolos?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Milos la Kimolos, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Milos Kimolos la bordul ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Milos până la debarcarea în Kimolos. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Milos și Kimolos.

Gata de îmbarcare în Milos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Milos Kimolos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Milos / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Milos, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Milos - Kimolos / La terminalul de feribot Milos, căutați ghișeele ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Kimolos / În terminalul de feribot din Milos sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets sau ANEK Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Milos și Kimolos

Pe navele Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets sau ANEK Lines, există ceva pentru toată lumea. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Debarcarea de pe feribot în Kimolos

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Kimolos:

  • Se vede portul Kimolos / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Kimolos. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Kimolos de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Kimolos.
  • Părăsiți nava și Kimolos este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Kimolos vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Kimolos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire