Milos
Călătoriți direct la Folegandros cu feribot
Folegandros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milos la Folegandros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milos la Folegandros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milos la Folegandros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milos la Folegandros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milos la Folegandros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milos Folegandros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milos la Folegandros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milos la Folegandros

Port de plecare
Milos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Folegandros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
46 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Milos Folegandros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Milos la Folegandros, veți găsi bilete care variază de la 35 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1392 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Milos - Folegandros este de 487 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Milos la Folegandros este de 1 ore 37 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 20 min pentru a ajunge la Folegandros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Folegandros în 1 ore. Primul feribot pleacă din portul Milos la 05:35. Ultimul feribot spre Folegandros pleacă din portul Milos la 14:05.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Milos la Folegandros
487 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Milos Folegandros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
35 lei - 1392 lei
Durata medie a traversării Milos Folegandros
1 ore 37 min
Ora de plecare a primului feribot către Folegandros
05:35
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Folegandros
14:05
Ora de sosire a primului feribot către Folegandros
07:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Folegandros
15:55

De ce să luați un feribot de la Milos la Folegandros?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Milos la Folegandros poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Folegandros. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Milos la Folegandros este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Folegandros sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Milos Folegandros la bordul feribotului Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries sau LANE Sea Line, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Milos-Folegandros, accesați zonele exterioare ale navei LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Sea Jets pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Folegandros plin de energie.
Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Milos la Folegandros în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Folegandros pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Milos și Folegandros?

Dacă doriți să călătoriți între Milos și Folegandros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Milos Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Folegandros și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Milos și Folegandros. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Zante Ferries Milos Folegandros
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Milos și Folegandros. Zante Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Milos, iar durata călătoriei este de 2 ore 30 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
2 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Milos Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Milos și Folegandros. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Milos, iar durata călătoriei este de 2 ore 40 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
2 ore 40 min
1 de traversări pe săptămână
ANEK Lines Milos Folegandros
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Milos-Folegandros și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Folegandros și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Milos și Folegandros. Mai multe informații despre ANEK Lines
Aegean Speed Lines Milos Folegandros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines este o companie de feribot cu sediul în Grecia, care oferă servicii de feribot între insulele grecești și porturile de pe teritoriul continental al Greciei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Aegean Speed Lines între Milos și Folegandros. Mai multe informații despre Aegean Speed Lines
Sea Jets Milos Folegandros
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Milos și Folegandros. Sea Jets operează 3 de traversări pe zi către Folegandros de la Milos, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre Sea Jets
55 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Milos? Unde sosesc vapoarele în Folegandros?

Port de plecare în Milos

Feriboturile LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Sea Jets pleacă spre Folegandros din următoarele porturi din Milos:

Milos
Hartă
Milos
Hartă

Port de sosire în Folegandros

Navele Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries sau LANE Sea Line sosesc în Folegandros din următoarele porturi:

Folegandros
Hartă
Folegandros
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Milos la Folegandros, vă va lua cel puțin 55 min pentru a parcurge cei 46 km dintre Milos și Folegandros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Milos și Folegandros) și de compania de feribot (LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines și Sea Jets). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Milos și Folegandros.

Există 6 de companii de feribot care operează între Milos și Folegandros: LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Milos Folegandros, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Milos și Folegandros, veți parcurge 46 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Milos la Folegandros, puteți găsi prețuri care variază de la 35 lei pentru cel mai mic, la 1392 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 487 lei.

Primul feribot pleacă din Milos la 05:35 pentru Folegandros.

Ultimul feribot spre Folegandros pleacă de obicei de la Milos la 14:05.

Cum este o traversare cu feribotul de la Milos la Folegandros?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Milos și Folegandros. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Milos până la debarcarea în Folegandros. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Milos și Folegandros.

Plecare cu feribotul din Milos

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Milos Folegandros, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Milos / Trebuie să ajungeți în portul Milos cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries sau LANE Sea Line. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Milos - Folegandros / Mergeți la biroul Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries sau LANE Sea Line din terminalul de feribot Milos pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Folegandros / În terminalul de feribot din Milos sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Sea Jets va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Milos și Folegandros

Pe navele Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries sau LANE Sea Line, există ceva pentru toată lumea. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Folegandros este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Folegandros:

  • Se apropie de portul Folegandros / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Folegandros de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Folegandros.
  • Părăsiți nava și Folegandros este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Folegandros vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Folegandros începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire