Traseu recomandat
Milos
Călătoriți direct la Anafi cu feribot
Anafi
Vezi prețurile
Rute alternative
Milos
Călătorie cu feribot până la Santorini
Santorini
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milos la Anafi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milos la Anafi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milos la Anafi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milos la Anafi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milos la Anafi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milos Anafi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines sau LANE Sea Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milos la Anafi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milos la Anafi

Port de plecare
Milos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
128 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Milos la Anafi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Milos la Anafi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Anafi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Milos la Anafi este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Milos până la Anafi, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Milos-Anafi, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines sau LANE Sea Line pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Anafi plin de energie.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Milos Anafi este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava ANEK Lines sau LANE Sea Line în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Anafi fără stres și total relaxat.

Ce companii operează între Milos și Anafi?

Dacă doriți să călătoriți între Milos și Anafi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines sau LANE Sea Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Milos Anafi
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Milos-Anafi și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Anafi și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Milos și Anafi. ANEK Lines operează 1 de traversări pe săptămână către Anafi de la Milos, iar durata călătoriei este de 6 ore 30 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
6 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână
LANE Sea Line Milos Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Anafi și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Milos și Anafi. Mai multe informații despre LANE Sea Line

De unde pleacă feriboturile în Milos? Unde sosesc vapoarele în Anafi?

Port de plecare în Milos

Feriboturile ANEK Lines sau LANE Sea Line pleacă spre Anafi din următoarele porturi din Milos:

Milos
Hartă
Milos
Hartă

Port de sosire în Anafi

Navele LANE Sea Line sau ANEK Lines sosesc în Anafi din următoarele porturi:

Anafi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Milos la Anafi, vă va lua cel puțin 6 ore 30 min pentru a parcurge cei 128 km dintre Milos și Anafi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Milos și Anafi) și de compania de feribot (ANEK Lines și LANE Sea Line). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Milos și Anafi.

Există 2 de companii de feribot care operează între Milos și Anafi: ANEK Lines și LANE Sea Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

În timpul traversării între Milos și Anafi, veți parcurge 128 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire