Milazzo
Călătoriți direct la Vulcano cu feribot
Vulcano
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milazzo la Vulcano cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milazzo la Vulcano? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milazzo la Vulcano este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milazzo la Vulcano poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milazzo la Vulcano cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milazzo Vulcano care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milazzo la Vulcano, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milazzo la Vulcano

Port de plecare
Milazzo
Italia
Sicilia
Port de sosire
Vulcano
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
33 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
15 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Milazzo Vulcano: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Milazzo la Vulcano, veți găsi bilete care variază de la 80 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 522 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Milazzo - Vulcano este de 194 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Milazzo la Vulcano este de 1 ore 9 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 50 min pentru a ajunge la Vulcano, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Vulcano în 45 min. Primul feribot pleacă din portul Milazzo la 07:00. Ultimul feribot spre Vulcano pleacă din portul Milazzo la 18:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Milazzo la Vulcano
194 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Milazzo Vulcano (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
80 lei - 522 lei
Durata medie a traversării Milazzo Vulcano
1 ore 9 min
Ora de plecare a primului feribot către Vulcano
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Vulcano
18:00
Ora de sosire a primului feribot către Vulcano
07:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Vulcano
19:15

De ce să luați un feribot de la Milazzo la Vulcano?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Milazzo la Vulcano poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Vulcano. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Milazzo la Vulcano este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Milazzo-Vulcano, accesați zonele exterioare ale navei Liberty Lines sau Siremar pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Vulcano plin de energie.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Milazzo până la Vulcano, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pe feribotul Vulcano din Milazzo, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Vulcano. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Liberty Lines sau Siremar, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Milazzo și Vulcano?

Dacă doriți să călătoriți între Milazzo și Vulcano cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Milazzo Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milazzo-Vulcano și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Milazzo și Vulcano. Liberty Lines operează 15 de traversări pe zi către Vulcano de la Milazzo, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
40 min
15 de traversări pe zi
Siremar Milazzo Vulcano
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milazzo-Vulcano și puteți rezerva un bilet Siremar între Milazzo și Vulcano. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Milazzo? Unde sosesc vapoarele în Vulcano?

Port de plecare în Milazzo

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Vulcano din următoarele porturi din Milazzo:

Milazzo
Hartă

Port de sosire în Vulcano

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Vulcano din următoarele porturi:

Vulcano
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Milazzo la Vulcano, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 33 km dintre Milazzo și Vulcano.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Milazzo și Vulcano) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 15 de traversări pe zi între Milazzo și Vulcano.

Există 2 de companii de feribot care operează între Milazzo și Vulcano: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Milazzo și Vulcano, veți parcurge 33 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Milazzo la Vulcano, puteți găsi prețuri care variază de la 80 lei pentru cel mai mic, la 522 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 194 lei.

Primul feribot pleacă din Milazzo la 07:00 pentru Vulcano.

Ultimul feribot spre Vulcano pleacă de obicei de la Milazzo la 18:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire