Milazzo
Călătoriți direct la Ginostra cu feribot
Ginostra
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milazzo la Ginostra cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milazzo la Ginostra? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milazzo la Ginostra este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milazzo la Ginostra poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milazzo la Ginostra cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milazzo Ginostra care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milazzo la Ginostra, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milazzo la Ginostra

Port de plecare
Milazzo
Italia
Sicilia
Port de sosire
Ginostra
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
63 km
Companii de feribot
Liberty Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Milazzo și Ginostra?

Dacă doriți să călătoriți între Milazzo și Ginostra cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Milazzo Ginostra
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milazzo-Ginostra și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Milazzo și Ginostra. Mai multe informații despre Liberty Lines

De unde pleacă feriboturile în Milazzo? Unde sosesc vapoarele în Ginostra?

Port de plecare în Milazzo

Feriboturile Liberty Lines pleacă spre Ginostra din următoarele porturi din Milazzo:

Milazzo
Hartă

Port de sosire în Ginostra

Navele Liberty Lines sosesc în Ginostra din următoarele porturi:

Ginostra (Stromboli)
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire