Messina
Călătoriți direct la Villa San Giovanni cu feribot, tren, autocar
Villa San Giovanni
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Messina la Villa San Giovanni cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Messina la Villa San Giovanni? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Messina la Villa San Giovanni este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Messina la Villa San Giovanni poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Messina la Villa San Giovanni cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Metromare sau Caronte & Tourist. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Messina Villa San Giovanni care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Metromare sau Caronte & Tourist oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Messina la Villa San Giovanni, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Messina la Villa San Giovanni

Port de plecare
Messina
Italia
Sicilia
Port de sosire
Villa San Giovanni
Italia
Calabria
Distanța
7 km
Companii de feribot
Metromare, Caronte & Tourist
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Messina la Villa San Giovanni?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Messina la Villa San Giovanni poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Villa San Giovanni. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Messina la Villa San Giovanni este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Messina la Villa San Giovanni. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Messina Villa San Giovanni la bordul feribotului Caronte & Tourist sau Metromare, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Messina și Villa San Giovanni cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Messina, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Villa San Giovanni, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Messina și Villa San Giovanni va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Metromare sau Caronte & Tourist vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Messina și până la plecarea din Villa San Giovanni. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.

Ce companii operează între Messina și Villa San Giovanni?

Dacă doriți să călătoriți între Messina și Villa San Giovanni cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Metromare sau Caronte & Tourist, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Metromare Messina Villa San Giovanni
Metromare
Metromare operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Messina și Villa San Giovanni. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Messina-Villa San Giovanni și puteți rezerva un bilet Metromare între Messina și Villa San Giovanni. Mai multe informații despre Metromare
Caronte & Tourist Messina Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
Caronte & Tourist operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Messina și Villa San Giovanni. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Messina-Villa San Giovanni și puteți rezerva un bilet Caronte & Tourist între Messina și Villa San Giovanni. Mai multe informații despre Caronte & Tourist

De unde pleacă feriboturile în Messina? Unde sosesc vapoarele în Villa San Giovanni?

Port de plecare în Messina

Feriboturile Metromare sau Caronte & Tourist pleacă spre Villa San Giovanni din următoarele porturi din Messina:

Messina
Hartă
Messina Caronte Tourist Ferries
Hartă

Port de sosire în Villa San Giovanni

Navele Caronte & Tourist sau Metromare sosesc în Villa San Giovanni din următoarele porturi:

Villa San Giovanni
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Messina și Villa San Giovanni: Metromare și Caronte & Tourist.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Metromare, Caronte & Tourist.

În timpul traversării între Messina și Villa San Giovanni, veți parcurge 7 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire