Messina
Călătoriți direct la Reggio Calabria cu feribot
Reggio Calabria
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Messina la Reggio Calabria cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Messina la Reggio Calabria? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Messina la Reggio Calabria este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Messina la Reggio Calabria poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Messina la Reggio Calabria cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Messina Reggio Calabria care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Messina la Reggio Calabria, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Messina la Reggio Calabria

Port de plecare
Messina
Italia
Sicilia
Port de sosire
Reggio Calabria
Italia
Calabria
Distanța
11 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Messina Reggio Calabria: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Messina la Reggio Calabria, veți găsi bilete care variază de la 20 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 20 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Messina - Reggio Calabria este de 20 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Messina la Reggio Calabria este de 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 30 min pentru a ajunge la Reggio Calabria, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Reggio Calabria în 30 min. Primul feribot pleacă din portul Messina la 08:05. Ultimul feribot spre Reggio Calabria pleacă din portul Messina la 18:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Messina la Reggio Calabria
20 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Messina Reggio Calabria (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
20 lei - 20 lei
Durata medie a traversării Messina Reggio Calabria
30 min
Ora de plecare a primului feribot către Reggio Calabria
08:05
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Reggio Calabria
18:30
Ora de sosire a primului feribot către Reggio Calabria
08:35
Ora de sosire a ultimului feribot către Reggio Calabria
19:00

De ce să luați un feribot de la Messina la Reggio Calabria?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Messina la Reggio Calabria poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Reggio Calabria. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Messina la Reggio Calabria este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Messina la Reggio Calabria este mult mai rapidă cu avionul. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Messina Reggio Calabria la bordul feribotului Metromare, Meridiano Lines sau Liberty Lines, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Messina Reggio Calabria este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Reggio Calabria complet relaxat.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Messina la Reggio Calabria în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Reggio Calabria.

Ce companii operează între Messina și Reggio Calabria?

Dacă doriți să călătoriți între Messina și Reggio Calabria cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Messina Reggio Calabria
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Messina-Reggio Calabria și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Messina și Reggio Calabria. Mai multe informații despre Liberty Lines
Meridiano Lines Messina Reggio Calabria
Meridiano Lines
Meridiano Lines operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Messina și Reggio Calabria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Messina-Reggio Calabria și puteți rezerva un bilet Meridiano Lines între Messina și Reggio Calabria. Mai multe informații despre Meridiano Lines
Metromare Messina Reggio Calabria
Metromare
Metromare operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Messina și Reggio Calabria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Messina-Reggio Calabria și puteți rezerva un bilet Metromare între Messina și Reggio Calabria. Mai multe informații despre Metromare

De unde pleacă feriboturile în Messina? Unde sosesc vapoarele în Reggio Calabria?

Port de plecare în Messina

Feriboturile Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare pleacă spre Reggio Calabria din următoarele porturi din Messina:

Messina
Hartă

Port de sosire în Reggio Calabria

Navele Metromare, Meridiano Lines sau Liberty Lines sosesc în Reggio Calabria din următoarele porturi:

Reggio di Calabria
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Messina și Reggio Calabria: Liberty Lines, Meridiano Lines și Metromare.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Messina Reggio Calabria, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Messina și Reggio Calabria, veți parcurge 11 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Messina la Reggio Calabria, puteți găsi prețuri care variază de la 20 lei pentru cel mai mic, la 20 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 20 lei.

Primul feribot pleacă din Messina la 08:05 pentru Reggio Calabria.

Ultimul feribot spre Reggio Calabria pleacă de obicei de la Messina la 18:30.

Experiența ta cu feribotul de la Messina la Reggio Calabria

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Messina la Reggio Calabria, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Messina până la debarcarea în Reggio Calabria. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Messina și Reggio Calabria.

Gata de îmbarcare în Messina

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Messina Reggio Calabria, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Messina / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Messina în limita de timp stabilită de Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Messina - Reggio Calabria / Mergeți la biroul Metromare, Meridiano Lines sau Liberty Lines din terminalul de feribot Messina pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Reggio Calabria / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Messina care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Metromare, Meridiano Lines sau Liberty Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Messina și Reggio Calabria

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Liberty Lines, Meridiano Lines sau Metromare așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Reggio Calabria este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Reggio Calabria:

  • Se apropie de portul Reggio Calabria / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Reggio Calabria.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Reggio Calabria.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Reggio Calabria / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Reggio Calabria. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Reggio Calabria începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire