Messina
Călătoriți direct la Panarea cu feribot
Panarea
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Messina la Panarea cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Messina la Panarea? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Messina la Panarea este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Messina la Panarea poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Messina la Panarea cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Messina Panarea care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Messina la Panarea, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Messina la Panarea

Port de plecare
Messina
Italia
Sicilia
Port de sosire
Panarea
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
66 km
Companii de feribot
Liberty Lines
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Messina Panarea: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Messina la Panarea, veți găsi bilete care variază de la 159 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 159 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Messina - Panarea este de 159 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Messina la Panarea este de 2 ore 50 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 50 min pentru a ajunge la Panarea, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Panarea în 2 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Messina la 06:45. Ultimul feribot spre Panarea pleacă din portul Messina la 15:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Messina la Panarea
159 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Messina Panarea (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
159 lei - 159 lei
Durata medie a traversării Messina Panarea
2 ore 50 min
Ora de plecare a primului feribot către Panarea
06:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Panarea
15:00
Ora de sosire a primului feribot către Panarea
09:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Panarea
17:30

Ce companii operează între Messina și Panarea?

Dacă doriți să călătoriți între Messina și Panarea cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Messina Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Messina-Panarea și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Messina și Panarea. Liberty Lines operează 14 de traversări pe săptămână către Panarea de la Messina, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
2 ore 10 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Messina? Unde sosesc vapoarele în Panarea?

Port de plecare în Messina

Feriboturile Liberty Lines pleacă spre Panarea din următoarele porturi din Messina:

Messina
Hartă

Port de sosire în Panarea

Navele Liberty Lines sosesc în Panarea din următoarele porturi:

Panarea
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire