Traseu recomandat
Marsilia
Călătoriți direct la Porto-Vecchio cu feribot
Porto-Vecchio
Vezi prețurile
Rute alternative
Marsilia
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Toulon
Toulon
Călătorie cu feribot până la Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Vezi prețurile
Marsilia
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Nisa
Nisa
Călătorie cu feribot până la Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Marsilia la Porto-Vecchio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Marsilia la Porto-Vecchio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Marsilia la Porto-Vecchio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Marsilia la Porto-Vecchio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Marsilia la Porto-Vecchio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum La Meridionale, Corsica Linea sau Corsica Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Marsilia Porto-Vecchio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Linea sau La Meridionale oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Marsilia la Porto-Vecchio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Marsilia la Porto-Vecchio

Port de plecare
Marsilia
Franţa
Provence-Alpi-Coasta de Azur
Port de sosire
Porto-Vecchio
Franţa
Corsica
Distanța
372 km
Companii de feribot
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
13 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Marsilia Porto-Vecchio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Marsilia la Porto-Vecchio, veți găsi bilete care variază de la 254 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2193 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Marsilia - Porto-Vecchio este de 890 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Marsilia la Porto-Vecchio este de 14 ore. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 14 ore pentru a ajunge la Porto-Vecchio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Porto-Vecchio în 13 ore 59 min. Primul feribot pleacă din portul Marsilia la 17:30. Ultimul feribot spre Porto-Vecchio pleacă din portul Marsilia la 17:31.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Marsilia la Porto-Vecchio
890 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Marsilia Porto-Vecchio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
254 lei - 2193 lei
Durata medie a traversării Marsilia Porto-Vecchio
14 ore
Ora de plecare a primului feribot către Porto-Vecchio
17:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Porto-Vecchio
17:31
Ora de sosire a primului feribot către Porto-Vecchio
07:30

De ce să luați un feribot de la Marsilia la Porto-Vecchio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Marsilia la Porto-Vecchio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Porto-Vecchio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Marsilia la Porto-Vecchio este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Porto-Vecchio sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Marsilia Porto-Vecchio la bordul feribotului La Meridionale sau Corsica Linea, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Marsilia Porto-Vecchio este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava Corsica Linea sau La Meridionale în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Porto-Vecchio fără stres și total relaxat.
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Corsica Linea sau La Meridionale pentru cei 372 km dintre Marsilia și Porto-Vecchio veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Marsilia-Porto-Vecchio este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Marsilia și Porto-Vecchio?

Dacă doriți să călătoriți între Marsilia și Porto-Vecchio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Linea sau La Meridionale, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Linea Marsilia Porto-Vecchio
Corsica Linea
Corsica Linea este o companie foarte recentă, născută în urma dizolvării SNCM și cu sediul în portul Marsilia. Aceasta deservește Corsica, Tunisia și Algeria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Porto-Vecchio și puteți rezerva un bilet Corsica Linea între Marsilia și Porto-Vecchio. Corsica Linea operează 3 de traversări pe săptămână către Porto-Vecchio de la Marsilia, iar durata călătoriei este de 13 ore 30 min. Mai multe informații despre Corsica Linea
13 ore 30 min
3 de traversări pe săptămână
La Meridionale Marsilia Porto-Vecchio
La Meridionale
La Méridionale este o companie maritimă franceză care operează servicii de feribot către Corsica și Sardinia din Marsilia. Cu Vivanoda, comparatorul tău de feriboturi, poți rezerva o traversare La Méridionale Marsilia Porto-Vecchio la cel mai bun preț. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Porto-Vecchio și puteți rezerva un bilet La Meridionale între Marsilia și Porto-Vecchio. La Meridionale operează 1 de traversări pe săptămână către Porto-Vecchio de la Marsilia, iar durata călătoriei este de 17 ore. Mai multe informații despre La Meridionale
17 ore
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Marsilia? Unde sosesc vapoarele în Porto-Vecchio?

Port de plecare în Marsilia

Feriboturile Corsica Linea sau La Meridionale pleacă spre Porto-Vecchio din următoarele porturi din Marsilia:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Hartă

Port de sosire în Porto-Vecchio

Navele La Meridionale sau Corsica Linea sosesc în Porto-Vecchio din următoarele porturi:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Hartă
Alte curse alternative de la Marsilia la Porto-Vecchio
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Marsilia la Porto-Vecchio, vă va lua cel puțin 13 ore 30 min pentru a parcurge cei 372 km dintre Marsilia și Porto-Vecchio.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Marsilia și Porto-Vecchio) și de compania de feribot (Corsica Linea și La Meridionale). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Marsilia și Porto-Vecchio.

Există 2 de companii de feribot care operează între Marsilia și Porto-Vecchio: Corsica Linea și La Meridionale.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

În timpul traversării între Marsilia și Porto-Vecchio, veți parcurge 372 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Marsilia la Porto-Vecchio, puteți găsi prețuri care variază de la 254 lei pentru cel mai mic, la 2193 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 890 lei.

Primul feribot pleacă din Marsilia la 17:30 pentru Porto-Vecchio.

Ultimul feribot spre Porto-Vecchio pleacă de obicei de la Marsilia la 17:31.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire