Traseu recomandat
Marsilia
Călătoriți direct la Annaba cu feribot, zboruri
Annaba
Vezi prețurile
Rute alternative
Marsilia
Călătorie cu feribot până la Tunis
Tunis
Călătorie cu zboruri până la Annaba
Annaba
Vezi prețurile
Marsilia
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Nisa
Nisa
Călătorie cu zboruri până la Annaba
Annaba
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Marsilia la Annaba cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Marsilia la Annaba? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Marsilia la Annaba este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Marsilia la Annaba poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Marsilia la Annaba cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries sau Algérie Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Marsilia Annaba care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Linea sau Algérie Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Marsilia la Annaba, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Marsilia la Annaba

Port de plecare
Marsilia
Franţa
Provence-Alpi-Coasta de Azur
Port de sosire
Annaba
Algeria
Distanța
739 km
Companii de feribot
Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries, Algérie Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Marsilia la Annaba?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Marsilia la Annaba poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Annaba. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Marsilia la Annaba este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Marsilia Annaba, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Corsica Linea sau Algérie Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Marsilia Annaba este exact opusul. Feriboturile operate de Corsica Linea sau Algérie Ferries sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Annaba fără stres și total relaxat.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Corsica Linea sau Algérie Ferries vă veți bucura de un start lin din Marsilia și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Annaba. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Marsilia-Annaba este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Marsilia și Annaba?

Dacă doriți să călătoriți între Marsilia și Annaba cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Linea sau Algérie Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Linea Marsilia Annaba
Corsica Linea
Corsica Linea este o companie foarte recentă, născută în urma dizolvării SNCM și cu sediul în portul Marsilia. Aceasta deservește Corsica, Tunisia și Algeria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Annaba și puteți rezerva un bilet Corsica Linea între Marsilia și Annaba. Mai multe informații despre Corsica Linea
Algérie Ferries Marsilia Annaba
Algérie Ferries
Algérie Ferries este un operator maritim de transport de pasageri și de marfă care leagă Algeria de Franța și Spania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Annaba și puteți rezerva un bilet Algérie Ferries între Marsilia și Annaba. Mai multe informații despre Algérie Ferries

De unde pleacă feriboturile în Marsilia? Unde sosesc vapoarele în Annaba?

Port de plecare în Marsilia

Feriboturile Corsica Linea sau Algérie Ferries pleacă spre Annaba din următoarele porturi din Marsilia:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Hartă
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Hartă

Port de sosire în Annaba

Navele Algérie Ferries sau Corsica Linea sosesc în Annaba din următoarele porturi:

Annaba
Hartă
Alte curse alternative de la Marsilia la Annaba
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Marsilia și Annaba: Corsica Linea și Algérie Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries, Algérie Ferries.

În timpul traversării între Marsilia și Annaba, veți parcurge 739 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire