Traseu recomandat
Marsilia
Călătoriți direct la Ajaccio cu feribot, zboruri
Ajaccio
Vezi prețurile
Rute alternative
Marsilia
Călătorie cu zboruri, feribot până la Bastia
Bastia
Călătorie cu carpooling, tren până la Ajaccio
Ajaccio
Vezi prețurile
Marsilia
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Nisa
Nisa
Călătorie cu zboruri, feribot până la Ajaccio
Ajaccio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Marsilia la Ajaccio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Marsilia la Ajaccio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Marsilia la Ajaccio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Marsilia la Ajaccio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Marsilia la Ajaccio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum La Meridionale, Corsica Linea sau Corsica Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Marsilia Ajaccio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Linea sau La Meridionale oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Marsilia la Ajaccio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Marsilia la Ajaccio

Port de plecare
Marsilia
Franţa
Provence-Alpi-Coasta de Azur
Port de sosire
Ajaccio
Franţa
Corsica
Distanța
315 km
Companii de feribot
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Frecvența traversărilor
8 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
9 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Marsilia Ajaccio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Marsilia la Ajaccio, veți găsi bilete care variază de la 189 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2551 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Marsilia - Ajaccio este de 870 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Marsilia la Ajaccio este de 12 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 13 ore 30 min pentru a ajunge la Ajaccio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ajaccio în 12 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Marsilia la 18:15. Ultimul feribot spre Ajaccio pleacă din portul Marsilia la 19:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Marsilia la Ajaccio
870 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Marsilia Ajaccio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
189 lei - 2551 lei
Durata medie a traversării Marsilia Ajaccio
12 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Ajaccio
18:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ajaccio
19:00
Ora de sosire a primului feribot către Ajaccio
07:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Ajaccio
08:00

De ce să luați un feribot de la Marsilia la Ajaccio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Marsilia la Ajaccio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ajaccio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Marsilia la Ajaccio este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
Personalul Corsica Linea sau La Meridionale vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Marsilia și până la plecarea din Ajaccio. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Marsilia la Ajaccio este mult mai rapidă cu avionul. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Marsilia Ajaccio la bordul feribotului La Meridionale sau Corsica Linea, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Marsilia și Ajaccio cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Marsilia, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Marsilia la Ajaccio.

Ce companii operează între Marsilia și Ajaccio?

Dacă doriți să călătoriți între Marsilia și Ajaccio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Linea sau La Meridionale, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Linea Marsilia Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea este o companie foarte recentă, născută în urma dizolvării SNCM și cu sediul în portul Marsilia. Aceasta deservește Corsica, Tunisia și Algeria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Ajaccio și puteți rezerva un bilet Corsica Linea între Marsilia și Ajaccio. Corsica Linea operează 4 de traversări pe săptămână către Ajaccio de la Marsilia, iar durata călătoriei este de 9 ore 30 min. Mai multe informații despre Corsica Linea
9 ore 30 min
4 de traversări pe săptămână
La Meridionale Marsilia Ajaccio
La Meridionale
La Méridionale este o companie maritimă franceză care operează servicii de feribot către Corsica și Sardinia din Marsilia. Cu Vivanoda, comparatorul tău de feriboturi, poți rezerva o traversare La Méridionale Marsilia Ajaccio la cel mai bun preț. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Ajaccio și puteți rezerva un bilet La Meridionale între Marsilia și Ajaccio. La Meridionale operează 4 de traversări pe săptămână către Ajaccio de la Marsilia, iar durata călătoriei este de 12 ore. Mai multe informații despre La Meridionale
12 ore
4 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Marsilia? Unde sosesc vapoarele în Ajaccio?

Port de plecare în Marsilia

Feriboturile Corsica Linea sau La Meridionale pleacă spre Ajaccio din următoarele porturi din Marsilia:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Hartă

Port de sosire în Ajaccio

Navele La Meridionale sau Corsica Linea sosesc în Ajaccio din următoarele porturi:

Ajaccio - Gare Maritime
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Marsilia la Ajaccio, vă va lua cel puțin 9 ore 30 min pentru a parcurge cei 315 km dintre Marsilia și Ajaccio.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Marsilia și Ajaccio) și de compania de feribot (Corsica Linea și La Meridionale). În prezent, există 8 de traversări pe săptămână între Marsilia și Ajaccio.

Există 2 de companii de feribot care operează între Marsilia și Ajaccio: Corsica Linea și La Meridionale.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

În timpul traversării între Marsilia și Ajaccio, veți parcurge 315 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Marsilia la Ajaccio, puteți găsi prețuri care variază de la 189 lei pentru cel mai mic, la 2551 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 870 lei.

Primul feribot pleacă din Marsilia la 18:15 pentru Ajaccio.

Ultimul feribot spre Ajaccio pleacă de obicei de la Marsilia la 19:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire