Mantoudi
Călătoriți direct la Alonnisos cu feribot
Alonnisos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Mantoudi la Alonnisos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Mantoudi la Alonnisos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Mantoudi la Alonnisos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Mantoudi la Alonnisos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Mantoudi la Alonnisos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Sea Jets sau Anes Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Mantoudi Alonnisos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets sau Anes Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Mantoudi la Alonnisos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Mantoudi la Alonnisos

Port de plecare
Mantoudi
Grecia
Grecia Centrală
Port de sosire
Alonnisos
Grecia
Insulele Sporadelor
Distanța
60 km
Companii de feribot
Sea Jets, Anes Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Mantoudi la Alonnisos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Mantoudi la Alonnisos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Alonnisos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Mantoudi la Alonnisos este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Mantoudi-Alonnisos în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Alonnisos pentru a coborî de pe vas.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Mantoudi și Alonnisos cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Mantoudi, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Mantoudi la Alonnisos.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Sea Jets sau Anes Ferries în Mantoudi, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Alonnisos. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Sea Jets sau Anes Ferries, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Mantoudi și Alonnisos?

Dacă doriți să călătoriți între Mantoudi și Alonnisos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets sau Anes Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Mantoudi Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Mantoudi-Alonnisos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Mantoudi și Alonnisos. Mai multe informații despre Sea Jets
Anes Ferries Mantoudi Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries este o companie de feribot cu sediul în Veneția, Italia. Oferă traversări cu feribotul către mai multe destinații din Italia, Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Mantoudi-Alonnisos și puteți rezerva un bilet Anes Ferries între Mantoudi și Alonnisos. Mai multe informații despre Anes Ferries

De unde pleacă feriboturile în Mantoudi? Unde sosesc vapoarele în Alonnisos?

Port de plecare în Mantoudi

Feriboturile Sea Jets sau Anes Ferries pleacă spre Alonnisos din următoarele porturi din Mantoudi:

Mantoudi
Hartă

Port de sosire în Alonnisos

Navele Anes Ferries sau Sea Jets sosesc în Alonnisos din următoarele porturi:

Alonissos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Mantoudi și Alonnisos: Sea Jets și Anes Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Sea Jets, Anes Ferries.

În timpul traversării între Mantoudi și Alonnisos, veți parcurge 60 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire